Last Minute Macedonië - Fascinerend en voordelig vakantieland

Verken de rijke cultuur en fraaie natuur vanuit een charmant hotel

Dankzij de culturele schatten, ongerepte natuur en kraakheldere meren wacht een afwisselende vakantie tijdens een Last Minute Macedonië. In dit zuidelijke Balkanland verblijft u in een hotel aan het Meer van Ohrid. Spot in dit oudste en diepste meer van Europa de zeldzame Ohrid forel of maak een wandeling langs de bergen van Nationaal Park Galičica. Cultuurliefhebbers kunnen in de stad Ohrid, ook wel 'Jeruzalem van de Balkan' genoemd, talloze fraaie kerken bekijken.

Zonvakantie aan het Meer van Ohrid

Stap met Kras snel het vliegtuig in voor een Last Minute Macedonië en geniet van de kraakheldere meren, groene bergen en historische steden. Macedonië ligt in het midden van de Balkan ten noorden van Griekenland. Dankzij het natuurrijke landschap is dit de ideale plek voor een zonvakantie waarbij u wordt getrakteerd op fraaie panorama’s. Als u bij Kras een vakantie Macedonië boekt vliegt u naar het zuiden van het land, naar de stad Ohrid aan het Meer van Ohrid. Aan dit oudste en diepste meer van Europa liggen schilderachtige strandjes met witte kiezels. Dankzij het kraakheldere water kunt u hier goed snorkelen en duiken. Wie weet spot u wel de zeldzame Ohrid forel!

Ohrid: Jeruzalem van de Balkan

Dankzij de immense hoeveelheid kerken is de stad Ohrid ook de ideale plek voor een culturele vakantie. De stad wordt niet voor niks 'Jeruzalem van de Balkan' genoemd. Als u bij Kras een Last Minute Macedonië boekt kunt u verblijven in een 4 sterren hotel direct aan de 'Promenade Macedonia' boulevard. Hier wordt u elke ochtend wakker met een uitzicht op de met naaldbomen bedekte heuvels en het glinsterende Meer van Ohrid. Vanuit het luxe hotelcomplex loopt u zo naar het historische centrum van Ohrid dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Struin via de kronkelige straatjes en pastelkleurige gebouwen eens naar de middeleeuwse Sveta Bogorodica Perivlepta kerk. De kleurrijke fresco's en witte klokkentoren zijn zeker een bezoek waard.

Actieve reis naar het Nationaal Park Galičica

Het Meer van Ohrid wordt omringd door de heuvels van het Nationaal Park Galičica. Actievelingen en natuurliefhebbers kunnen deze bergen tijdens een Last Minute Macedonië beklimmen. Hierdoor heeft u prachtige vergezichten over het Meer van Ohrid en het slangeneiland Golem Grad in het naastgelegen Prespameer. Sta niet raar te kijken als u boven uw hoofd de steenarend en de roodpootvalk ziet vliegen. Zet ook eens koers naar de St. Naum bronnen en aanschouw hier tussen de mangrovebossen het opborrelende water en de moerasschildpadden. Bij terugkomst in het luxe hotel van Kras kunt u de spa opzoeken en bijkomen van de actieve dag.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Macedonië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,9
23 beoordelingen Last Minutes Macedonië door reizigers van Kras