Tijdens een Last Minute Málaga profiteert u van het warme klimaat aan de Costa del Sol en de Moorse bezienswaardigheden in Andalusië. Na een vliegreis van zo'n 3 uur kunt u in de populaire badplaats Torremolinos bijkomen op het gouden strand van Bajondillo. Het luxe hotel staat direct aan dit strand en de palmenboulevard Paseo Maritimo. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Málaga en hier het Alcazaba bekijken. De versierde zuilen van dit Moorse paleis zijn indrukwekkend.

Een zonvakantie aan de Costa del Sol

In de Zuid-Spaanse regio Málaga kunt u historische bouwwerken bewonderen terwijl de zon hoog aan de hemel staat. Málaga ligt in de provincie Andalusië en maakt deel uit van de Costa del Sol. Gouden stranden, brede palmenboulevards en temperaturen die het hele jaar amper onder de 17 graden komen; geen wonder dat de regio Málaga een geliefde plek is bij Nederlandse vakantiegangers. U kunt al snel het vliegtuig instappen voor een Last Minute Málaga en binnen 3 uur afreizen naar de badplaats Torremolinos. Hier verblijft u in een 4 sterren hotel direct aan de Paseo Maritimo boulevard en het strand van Bajondillo. Goud zand, diepblauw water van de Middellandse Zee, palmbomen en gezellige tapasbarretjes vormen hier het decor van een strandvakantie in Torremolinos.

Authentiek Torremolinos in de visserswijk Bajondillo

Torremolinos mag dan wel een bruisende badplaats zijn, u vindt er ook authentieke visserswijken. Zo staat Bajondillo, de wijk waar u verblijft tijdens een Last Minute Málaga, bekend om zijn smalle straatjes en authentieke vissershuisjes. Sta niet vreemd te kijken als u tijdens het struinen opeens een verdwaalde vissersboot ziet liggen. Tijdens de zonvakantie kunt u ook kennis maken met de windmolens die vroeger volop aanwezig waren in Torremolinos. De laatst overgebleven windmolen is omgetoverd tot het tapasrestaurant ‘El Molino de la Torre’ waar u van croquetas, tortilla en vino's kunt proeven.

De Moorse bouwwerken van Andalusië

Door de gehele provincie Andalusië vindt u bovendien eeuwenoude, Moorse bouwwerken. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart dan ook ophalen tijdens een Last Minute Málaga. Zo kunt u in Torremolinos een kijkje nemen bij 'La casa de los Navajas' dat bekend staat om zijn groene daken, roodkleurige balkons en torens waarvandaan u kunt uitkijken op het Playamar strand. Op een half uurtje rijden van het luxe hotel in Torremolinos ligt in de stad Málaga het Alcazaba-fort. Dit Moorse paleis is tegen een heuvel opgebouwd en bezit met kalligrafie versierde zuilen en poorten. De kletterende waterpartijen en fonteinen van de Arabische tuinen maken de sfeer compleet.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Málaga
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
39 beoordelingen Last Minutes Spanje Málaga door reizigers van Kras