Nieuwsberichten Kras

DREAMLINER ONDER DE TOURINGCARS

v

Ammerzoden, 15 januari 2016 – Vanaf april 2016 zal reisorganisatie Kras de ‘Dreamliner’ onder de touringcars in gebruik nemen: de Setra Top Class touringcar. Setra is, net als Mercedes-Benz, een exclusief merk van Daimler AG. Het merk staat voor technische innovatie en het hoogste niveau van comfort en veiligheid, wat duidelijk terug te zien is in de nieuwste aanwinst van Kras. Zo zorgen het glazen panorama-dak over de hele lengte van de bus en de extra grote ramen niet alleen voor veel bekijks maar ook voor een ongeëvenaard uitzicht tijdens de reis.

Luxe en innovatieve faciliteiten aan boord

De geruisloze touringcar kan 42 personen vervoeren en zal naar 11 verschillende bestemmingen, van Noorwegen tot Italië, gaan rijden. De luxe stoelen zijn niet alleen achterwaarts maar ook zijwaarts verstelbaar en bieden aan reizigers een beenruimte van maar liefst 91 cm. Op het gebied van airconditioning is de modernste techniek toegepast. Een geraffineerd lichtconcept en een compleet ingerichte keuken met een professioneel koffiezetapparaat maken de reiservaring compleet.

Geen moment van verveling met het Kras entertainment systeem
Met het Kras entertainmentsysteem kunnen passagiers op de eigen smartphone of tablet gratis verschillende kranten, magazines en e-books downloaden. De inhoud van het entertainmentsysteem wordt dagelijks ververst zodat gedurende de gehele reis nieuwe content beschikbaar is. Daarnaast kunnen de meegenomen mobile devices eenvoudig worden opgeladen tijdens de reis want iedere stoel heeft een handige USB-poort.

Jan de Waal, een van de vaste gezichten op de Krasreizen en zeer ervaren chauffeur, is erg enthousiast over de nieuwe super-de-luxe bus: “Ik kijk er echt naar uit om onze reizigers een onvergetelijke vakantiebeleving te bezorgen met deze fantastische touringcar”.

Het volledige aanbod van reizen met de Setra Top Class touringcar is te vinden op Topclass.

VAKANTIEFOTO’S OP INSPIRATIESITE BELEEF

v
Beleef Mooiste Vakantiefoto - Eerste prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - 1e prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - 2e prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - 3e prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - 1e prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - Eerste prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - 2e prijs 2016
Beleef Mooiste Vakantiefoto - 3e prijs 2016

Ammerzoden, 23 november 2015 - Kras biedt reizigers vanaf nu de mogelijkheid om vakantiefoto’s te delen op www.kras.nl/beleef. Op dit inspiratieplatform kunnen vakantiegangers hun mooiste foto’s uploaden en delen via mail of social media. De foto’s zijn per land gerubriceerd en zo kunnen reizigers, in voorbereiding op een reis, een goed beeld krijgen van hun vakantiebestemming.

Reisorganisatie Kras lanceerde eerder dit jaar een inspiratiesite met verhalen voor en door mensen met een passie voor reizen. Inmiddels is het platform al ruim 100.000 keer bezocht. Elke week verschijnen nieuwe verhalen van reizigers die vertellen over hun vakantie. Gidsen en inwoners komen aan het woord en reisspecialisten van Kras geven tips en achtergrondinformatie. De uitbreiding met de persoonlijke vakantiefoto’s is bedoeld voor reizigers om elkaar te inspireren met fraaie beelden van bestemmingen over de hele wereld. De website wordt volgend jaar verder uitgebouwd met video’s voor en door reizigers en een vakantieprikbord waar deelnemers aan groepsreizen berichten kunnen uitwisselen.