Overwinteren

Verfijn uw keuze
7 vakanties
Land
Vertrekperiode
Kies een datum
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Klantbeoordeling
Reisduur
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Winterse droomreis naar de zon

Brrrrr! Dat de Nederlandse winters vaak guur en nat zijn, is bij u waarschijnlijk al een behoorlijke tijd bekend. Daarom begrijpen wij van Kras maar al te goed dat u regelmatig droomt over een zonnige vakantiebestemming, wanneer de sneeuwvlokken weer eens neerdwarrelen in uw achtertuin. Laat deze droom gerust uitkomen! Met Kras is het namelijk zelfs in december en januari mogelijk om vakantie te vieren in zonovergoten steden en gebieden. Dankzij ons uitgebreide aanbod en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij voor iedere vakantieliefhebber een passende winterzon bestemming in de aanbieding. Wacht dus niet langer en ontvlucht snel het ijskoude winterweer in Nederland. De wereld is Kras!

Waar gaat u overwinteren?

Ruil de met sneeuw bedekte kerstbomen in voor wuivende palmen die langs uitgestrekte zandstranden staan te schitteren. Dan hoeft u zichzelf, dankzij onze ruime ervaring als reisorganisatie, vervolgens alleen nog maar zorgen te maken over de keuze voor de aankomende zonovergoten bestemming. Ga bijvoorbeeld overwinteren in het sfeervolle Portugal, waar in de Algarve talloze zonnige vakantiebestemmingen op u liggen te wachten. Of kiest u toch liever voor een tropische zonvakantie, bijvoorbeeld naar het rustgevende eiland Curaçao. Het is zelfs mogelijk om op een exotische vliegvakantie te gaan in de winter, onder andere richting het kleurrijke Indonesië. Waar gaat u straks overwinteren?

Last Minutes en DagDeals

Heeft u midden in de winter nog geen vakantie geboekt, maar heeft u op het allerlaatste moment toch geen zin meer om de Nederlandse kou te trotseren? Dat is natuurlijk geen probleem bij Kras! Dankzij ons uitgebreide aanbod Last Minutes en DagDeals, ligt u namelijk voordat u het door heeft te zonnen op een hagelwit zandstrand in Bali. Of neemt u straks liever een verfrissende duik in het zwembad van een luxe 4 sterren hotel in Gambia? Welke reis u ook kiest, dankzij onze scherpe aanbiedingen kunt u altijd goedkoop overwinteren in zonovergoten landen.