Partners van Kras

Kras werkt samen met diverse organisaties. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste partijen waar we nauw mee samenwerken.

Open alle items

Uw hotel op onze website?

Heeft u interesse in een samenwerking met Kras? Onze inkopers willen hierover graag met u van gedachten wisselen. Vul het formulier in en wij nemen contact op met u.

Kras Touringcars

v
KRAS Touringcars is opgericht door Johan Kras. Een groot deel van het vervoer van de bus-, fiets- en wandelvakanties van Kras wordt uitgevoerd door Kras Touringcars. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het organiseren van zowel winkel- als kerstdagtochten. Zij organiseren ook meerdaagse reizen, het vervoer van kleine en grote groepen, zaken- en vipvervoer.

Luchtvaartmaatschappijen

Open alle items

Tui

v
Tui
TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld en voert de reismerken TUI, Kras, ROBINSON en Lastminute.nl. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, het grootste Europese reisconcern dat actief is in meer dan 18 landen over de gehele wereld. Onze missie: Let's make people smile!

KLM

v
KLM
KLM
KLM
Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.


Bekijk ons KLM-aanbod

transavia.com

v
transavia.com
transavia.com
transavia.com
Bij Transavia doet men er alles aan om de kosten te reduceren zodat u voor de laagst mogelijke tarieven kunt vliegen. Door Transavia wordt een standaard service voor een laag tarief aangeboden!

United Airlines

v
United Airlines
United Airlines
United Airlines
United Airlines is een van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. De maatschappij heeft een uitgebreid binnenlands netwerk, en vliegt ook naar Europa, Azië, Australië, Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied.

EVA Air

v
EVA Air
EVA Air
EVA Air
EVA Air is maart 1989 opgericht in Taiwan en is onderdeel van de Evergreen Group. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt naar Azië, Europa, Noord–Amerika en Oceanië. Sinds juni 2013 is EVA Air lid van Star Alliance.

Autoverhuur

Avis

v
Avis
Avis
Avis
In samenwerking met de gerenommeerde autoverhuurder Avis biedt Kras u autohuur aan op verschillende bestemmingen. De huurvoorwaarden zijn helder en duidelijk: op de meeste bestemmingen zijn de tarieven volledig all inclusive en bevatten dan alle verzekeringen zonder eigen risico, ongelimiteerd aantal kilometers en lokale toeslagen. Ter plaatse zijn er bij het All Inclusive concept dus geen extra kosten meer.

Sunny Cars

v
Sunny Cars
Sunny Cars
Sunny Cars
In samenwerking met onze partner Sunny Cars bieden wij onze klanten een compleet servicepakket, voor de beste prijs. De huurvoorwaarden zijn helder en duidelijk: alle tarieven zijn volledig all-inclusive en bevatten alle verzekeringen zonder eigen risico, ongelimiteerd aantal kilometers en lokale toeslagen. Ter plaatse zijn er bij het All Inclusive concept dus geen extra kosten meer.

Rederijen

MSC Cruises

v
MSC
MSC
MSC
MSC is een Italiaanse rederij met veel vaste en vooral tevreden gasten. MSC staat synoniem voor een ontspannen en onge­dwongen sfeer aan boord. De schepen bieden al het comfort van een groot luxe hotel, echter met één verschil... uw MSC cruiseschip brengt u elke dag naar een andere interessante bestemming. Bij MSC zult u zich meteen thuis voelen!

Fietsverhuur

Gazelle

v
Gazelle
Gazelle
Gazelle
Koninklijke Gazelle laat zich al meer dan 100 jaar inspireren door het gevoel van ‘lekker fietsen'. Ze maken kwaliteitsfietsen die licht en comfortabel rijden. Ook innovatie staat bij Gazelle sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Veel modellen en onderdelen zijn vernieuwd, slim verbeterd en verfraaid. Kras is innovatief in het ontwikkelen van nieuwe fietsreizen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vandaar dat Kras en Koninklijke Gazelle dan ook een uitstekend wielerteam zijn.

Batavus

v
Batavus
Batavus
Batavus
Verschillende mensen, verschillende wensen. Al sinds 1904 is er voor Batavus maar één ding belangrijk: jou optimaal van je Batavus laten genieten. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. Batavus heeft al deze kenmerken in verschillende gradaties in haar (elektrische) fietsen verwerkt. Elke fiets heeft zijn eigen karakter en er is altijd een Batavus die perfect bij je past. Met Batavus kom je overal, net zoals met de fietsreizen van Kras.

Opleidingen

De Rooi Pannen

v
De Rooi Pannen
De Rooi Pannen
De Rooi Pannen
Voel jij je aangetrokken tot de wereld van Reizen en Recreatie? Spreken het avontuur en de uitdaging je aan? Kies dan voor het MBO Toerisme / Recreatie.
De Rooi Pannen staat garant voor kwalitatief hoogstaand onderwijs dat gekenmerkt wordt door een praktische en gespecialiseerde benadering. Dit komt tot uitdrukking in de moderne praktijkfaciliteiten waarover De Rooi Pannen beschikt en de nauwe banden die de scholengemeenschap onderhoudt met het (regionale) bedrijfsleven. www.derooipannen.nl

NHTV

v
NHTV
NHTV
NHTV
NHTV Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs. Er studeren zo’n 7.700 Nederlandse en buitenlandse studenten. Je kunt kiezen voor een hbo-bacheloropleiding op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Built Environment en Toerisme & Leisure.

NHTV bereidt je voor op een internationale carrière. Welke richting je ook kiest, je komt altijd terecht in een crossculturele setting. Ieder studieprogramma heeft een internationale insteek en bij vrijwel alle studies heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma of stage te lopen in het buitenland.

Meer informatie

IVOR

v
IVOR is hét Instituut Voor Opleidingen in de Reiswereld en verzorgt sinds 1990 korte en intensieve praktijkopleidingen tot reisleider/standplaatshost met baangarantie. Kwaliteit is het uitgangspunt: geselecteerde groepen kandidaten worden begeleid naar een baan in de reisbegeleiding. IVOR is een ANVR gecertificeerde opleider en is nauw betrokken bij de ANVR certificering van Kras reisleiders.

TUI Hospitality Academy (Koning Willem I )

v
Op de TUI Hospitality Acadamy worden studenten opgeleid als professionals in de moderne toeristische wereld. De opleiding bestaat uit een mix van theorie en praktijk. Studenten vergroten hun kennis van toerisme, luchtvaart en bestemmingen en ontwikkelen tegelijkertijd hun commerciële vaardigheden op het gebied van marketing en economie. Ook wordt er aandacht besteed aan (leren) leidinggeven. Het bedrijfsleven is intensief betrokken met de hele opleiding. Dit zie je terug in praktijkvakken, stages, excursies, workshops en bedrijfsbezoeken, die worden georganiseerd in samenwerking met de branche, zoals reisorganisatie TUI. Tijdens de opleiding staan de behoeften van de student centraal, iedere student wordt begeleid door een persoonlijke coach.

Meer informatie