Prijswinnaars

Op deze pagina vindt u de uitslagen van de diverse wedstrijden, puzzels, spelletjes van Kras. Prijswinnaars krijgen altijd persoonlijk bericht van ons.

v
Cadeaubon

Open alle items

Vakantiefoto van de Maand - (doorlopende wedstrijd)

v
Winnaar Beleef november 2018 Kreta
De Vakantiefoto van de Maand van de maand januari is nog in behandeling....

Op ons inspiratieplatform Beleef! staan persoonlijke vakantiefoto’s van reizigers van de meest uiteenlopende bestemmingen om elkaar te inspireren.

Uw mooiste foto op Beleef?
Net op tijd leg je dat ene moment vast op de gevoelige plaat. Dat adembenemende uitzicht, dat springerige vogeltje, die brede glimlach van een local… Vakantiefoto’s zeggen meer dan woorden.

Na elke vakantie kunt u uw vijf mooiste foto’s eenvoudig uploaden en delen met andere reizigers. Iedere maand kiezen wij één bijzondere foto uit alle inzendingen en belonen deze met een Kras Cadeaubon ter waarde van € 50.

Reisverhaal van de Maand - (doorlopende wedstrijd)

Het bepalen van de Winnaar van het Reisverhaal van de Maand van de maand januari is nog in behandeling....

Op ons inspiratieplatform Beleef! staan persoonlijke verhalen van mensen met een passie voor reizen: reizigers, reisspecialisten, inwoners en gidsen.

Vindt u het ook leuk om te schrijven?
Net terug van vakantie en vol met leuke verhalen? Vertel uw belevenissen op Beleef! en deel ze met familie, vrienden en andere reizigers. Stuur het verslag over wat u meemaakte onderweg en wat u indrukwekkend vond of juist ontroerend naar beleef@kras.nl. Van uw reisverslag maken we dan een mooi verhaal met bijpassende foto’s voor Beleef!

U maakt elke maand ook nog kans op een leuke prijs. Wordt uw reisverslag als beste van de maand gekozen dan krijgt u van ons een Kras Cadeaubon ter waarde van € 50.

Welkom-thuis-enquête (doorlopend)

Vier maal per jaar verloten wij onder alle inzenders van de welkom-thuis-enquête een leuke prijs. De winnaar krijgt een Kras Cadeaubon ter waarde van € 425.

Winnaar van het derde kwartaal van 2018 is mevrouw L. Ghesquière uit Wevelgem (B).

50plus beurs 2018

Het juiste antwoord op de vraag 'Welk land grenst niet aan Oostenrijk?' is: Kroatië.
Uit alle juiste inzendingen hebben we een winnaar getrokkken. Mevrouw L. Thon uit Leiden wint een cadeaubon t.w.v. 250,-. Gefeliciteerd!

FNV seniorenbeurs 2018

Het juiste antwoord op de vraag 'Welk land grenst niet aan Oostenrijk?' is: Kroatië.
Uit alle juiste inzendingen hebben we een winnaar getrokkken. Mevrouw L. Franken uit Utrecht wint een cadeaubon t.w.v. 250,-. Gefeliciteerd!

Het Verre Reizen Event.2018

Uit alle juiste inzendingen hebben we een winnaar getrokkken. Mevrouw M. Molegraaf uit Zeewolde wint een cadeaubon t.w.v. 250,-. Gefeliciteerd!

Het Cruise Event.2018

Uit alle juiste inzendingen hebben we een winnaar getrokkken. Mevrouw M. Soetens uit Almere wint een cadeaubon t.w.v. 250,-. Gefeliciteerd!

Vind de koffer actie 2018

Voor deze actie was op de website van Kras een gele koffer verstopt. Vele bezoekers hebben de koffer gevonden bij de Rondreis Classic South Africa. Na loting mogen wij de heer Kerbusch feliciteren met eenreischeque t.w.v. € 250.

Stedentripactie 2018

Tijdens de stedentripactie is er een gratis stedentrip verloot onder alle mensen die tussen 10 en 12 augustus een reis geboekt hebben. Mevrouw Sparnaaij heeft deze stedentrip gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

Lentekriebels actie

Op Facebook kon er tijdens de Lentekriebels actie worden meegedaan aan een prijsvraag, waarbij een wellness- en fietsarrangement Bad Boekelo voor 2 personen werd verloot. De gelukkige winnares is mevrouw Dessens-van Stokkem, gefeliciteerd!

Kras Cruisespel 2018

In maart 2018 kon er worden meegedaan aan het Kras Cruisespel, waarbij een Kras cadeaubon ter waarde van € 400 kon worden gewonnen. De actie is inmiddels afgelopen, de gelukkige winnares is mevrouw S. van Dijk uit Zaanstad. Gefeliciteerd!

Prijsvraag Vakantiebeurs 2018

Tijdens de Vakantiebeurs 2018 was er een prijsvraag waarbij een Kras cadeaubon t.w.v. €250 gewonnen kon worden. Om kans te maken op de prijs, moest er antwoord gegeven op de vraag: 'Hoeveel jaar bestaat Kras?'. Het antwoord was 95 jaar. Mevrouw D. de Laat uit Roosendaal is de gelukkige winnares van deze actie. Wij wensen haar veel plezier met de Kras cadeaubon!

Rebus Vakantiebeurs 2018

v
Rebus Winnaars
Dit zijn de gelukkige prijswinnaars van de Vakantiebeurs Rebus: de heer en mevrouw Vermeulen uit Brabant. Zij hebben de prijs, een fantastische 22-daagse reis naar Australië voor 2 personen, op het hoofdkantoor van Kras in Ammerzoden in ontvangst genomen. Op de foto de heer en mevrouw Vermeulen, Marianne Romijn (links) en Yvonne Gruijters (rechts, Productmanager Australië). Het juiste antwoord op de rebus was 'Koala's spotten in Australië'.