Stap in een andere wereld

De mooiste rondreizen boekt u bij Kras

  • Compleet verzorgd en alles tot in de puntjes geregeld
  • Rondreizen met 100% vertrekgarantie
  • Ontdek de hele wereld tegen de beste prijs!
Kras Kortingsdagen

Kras Kortingsdagen

Meer reizen. Meer beleven.

Laatste dag
tot€ 100korting p.p.
Bekijk actie

Marokko

Sfeervolle koningssteden met paleizen, mausolea en moskeeën
De Saharawoestijn, oases en ommuurde kasbah's
Marokko
  • Sfeervolle koningssteden met paleizen, mausolea en moskeeën
  • De Saharawoestijn, oases en ommuurde kasbah's
  • Drink geurige muntthee in de kleurrijke soeks
reizen

Groepsrondreizen

231
reizen
reizen

Individuele rondreizen

186
reizen
Buzzling Bangkok

Buzzling Bangkok

Lees het reisverhaal van Eveline

Van Afrika tot Amerika
Waar wilt u naartoe op vakantie? Grote kans dat het antwoord is: ‘Heeft u even..?’ En dat is ook niet gek, want er zijn zoveel mooie plekken op de wereld om naar af te reizen. Tijdens een rondreis bezoekt u meerdere plaatsen en soms ook meerdere landen. Twijfelt u tussen een zonvakantie, de natuur of een culturele stedentrip? Kras neemt uw twijfels weg met een uitgebreid aanbod. Zo gaat een rondreis door Amerika onder andere naar Venice Beach in Los Angeles, rijdt u naar de Grand Canyon én brengt u een bezoek aan San Francisco. Van verre reizen naar Amerika, Afrika, Azië of het Midden-Oosten tot aan bestemmingen binnen Europa. Bij Kras bent u aan het juiste adres. En zelfs in eigen land; want met een rondreis voelen een paar dagen in een andere omgeving al alsof of u een week van huis bent. Dus haal uw to see-lijst tevoorschijn want we gaan rondreizen!

Een rondreis die bij u past
Kras biedt verschillende soorten rondreizen zodat u dé reis vindt die bij u past. Ervaar de vrijheid van een individuele rondreis met bijvoorbeeld een van de fly-drives. De hotels of vakantiehuizen zijn al voor u gereserveerd. Maar u heeft het stuur van uw huurauto in handen, dus zelf een route uittekenen langs de bezienswaardigheden die op uw to see-lijst staan kan natuurlijk ook. Wanneer u uw reiservaring graag met medereizigers deelt, bekijk dan eens het aanbod groepsreizen van Kras. Nieuwe mensen ontmoeten en geen geklungel met een kaart. Omdat de gehele rondreis voor uitgestippeld is, weet waar u aan toe bent. Tijdens een groepsrondreis hoeft u alleen maar te genieten. Krijgt u al zin om op reis te gaan?

De wereld is Kras
De rondreizen van Kras zijn kwaliteitsreizen waarbij alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Zoals de vlucht met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, het verblijf en het vervoer ter plaatse. Bijvoorbeeld tijdens een rondreis Zuid-Afrika. Bovendien leidt een ervaren Nederlands sprekende reisleiding u langs de highlights van uw vakantie. Zo ziet en beleeft u zoveel mogelijk tijdens een rondreis met gegarandeerde vertrekdata. Voor zeer voordelige prijzen. Of de rondreis nu 3 dagen of 3 weken duurt; veel van onze rondreizen zijn ook nog individueel te verlengen. Dan kunt u net even iets langer genieten van een droom die werkelijkheid is geworden.

Stel uw vragen aan een ervaren specialist!

Kras Informatiedagen

Meld u aan
8,2
Beoordeling Rondreizen door reizigers van Kras
Gebaseerd op 22575 reviews