In de Amerikaanse stad Boston kunt u niet alleen historische gebouwen bezoeken, maar ook slenteren door sfeervolle wijken. Zo kunt u tijdens een rondreis Boston over de Freedom Trail wandelen en de Boston Public Library en het Massachusetts State House bekijken. Of zet koers naar de historische stadswijk Beacon Hill en stap hier een pittoresk decor binnen. Victoriaanse huizen, geplaveide straatjes en sfeervolle cafés verwelkomen u hier.

Bezienswaardigheden aan de Freedom Trail

Tijdens een rondreis Boston kunt u een van de oudste steden van Amerika bezoeken. Het is dan ook niet raar dat er in deze hoofdstad van de staat Massachusetts vele historische bezienswaardigheden te vinden zijn. Zo kunt u in Boston de wandelschoenen aantrekken en de 4 kilometer lange Freedom Trail volgen. De route wordt aangegeven door een rode lijn in het trottoir en brengt u langs eeuwenoude gebouwen. Vooral het Massachusetts State House is dankzij de rode bakstenen, de witte pilaren en de koepel van bladgoud erg indrukwekkend. En ook de Boston Public Library in het McKim Building is absoluut een bezoek waard. Het boogvormige plafond met de verzonken panelen, de hoge boekenkasten en de muurschilderingen zorgen samen met de grote ramen voor een prachtig decor. Een decor waarin u oude manuscripten van William Shakespeare kunt lezen.

De 'koninklijke buurt' van Boston

Een van de meest sfeervolle wijken van Boston is Beacon Hill. Deze historische stadswijk is tegen een heuvel aangebouwd en kent dan ook vele slingerende straatjes die omhoog lopen. Deze straatjes worden versierd met oude cobblestones, Victoriaanse huizen, brandtrappen en smeedijzeren hekken. Vooral tijdens zonsondergang, als de straatlantaarns aanspringen, lijkt Beacon Hill zo uit een sprookjesboek te komen. De kleurrijke bloembakken, vele bomen en Amerikaanse vlaggen die hier en daar wapperen maken het plaatje compleet. Tijdens een rondreis Boston kunt u in Beacon Hill een sfeervol café opzoeken en in deze 'koninklijke buurt' dineren.

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Boston
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Type Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Best of East-USA & Canada
Rondreis Best of East-USA & Canada
  • Bezoek aan de denderende Niagara Falls
  • Inclusief interessante boottocht '1000 Islands'
  • Ontdek steden zoals Washington, Toronto & méér
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum16-05-2020
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2199
IG
8,2
erg goed40 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,2
40 beoordelingen Rondreizen Amerika Boston door reizigers van Kras