Historische plantages, swingende barretjes en koloniale huizen vormen het decor tijdens een rondreis New Orleans. Deze stad van de jazz behoort tot 'The Deep South' van Amerika. U kunt hier niet alleen het zomercarnaval Mardi Gras bijwonen, maar ook livemuziek luisteren in de wijk French Quarter. Of maak een boottocht over de Mississippi rivier met een historische radarstoomboot. Onderweg passeert u suikerrietplantages en koetsen voortgetrokken door paarden.

Een muzikaal bezoek aan New Orleans

Welkom in 'The Deep South'! Tijdens een rondreis New Orleans kunt u het muzikale zuiden van Amerika verkennen met een huurauto. Zo staat New Orleans bekend als dé stad van de Jazz. In de oude wijk French Quarter zijn dan ook vele bars en cafés te vinden waar u naar livemuziek kunt luisteren. Maar deze wijk in New Orleans staat ook bekend om zijn de koloniale huizen met gietijzeren balkons. Tijdens het struinen door de geplaveide straatjes waant u zich voor even in Frankrijk. Overigens is New Orleans ook de stad van het zomercarnaval Mardi Gras. Op deze laatste dag van het carnaval kunt u in de stad optochten bekijken met praalwagens, bandjes en kleurrijke kostuums. Mardi Gras vindt plaats tussen eind februari en begin maart.

Reis naar het diepe zuiden van Amerika

Wist u dat New Orleans omgeven wordt door historische plantages en villa's? Tijdens een rondreis New Orleans kunt u in het Garden District plantagehuizen bezoeken voordat de vele koffiebarretjes en kunstgalerieën wachten. Maar u kunt er ook voor kiezen om met een authentieke radarstoomboot over de Mississippi river te varen. Tijdens de boottocht kunt u vanaf het bovendek de vele moerassen en katoenplantages bij New Orleans bewonderen. Sta niet vreemd te kijken als u bij de plantages paard en koets tegenkomt. Of bewoners in traditionele kledij. De 19e eeuw wordt in het zuiden van Amerika nog echt in leven gehouden.

Verfijn uw keuze
1 Rondreis New Orleans
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Aanbieding
Fly-drive The Deep South of America
Fly-drive The Deep South of America
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€0 eigen risico)
  • Met steden zoals Atlanta, Nashville en New Orleans
  • Proef de sfeer van Rock-'n-roll & blues in Memphis
  • 16 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-12-2019
Reisduur16 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1388
GK
8,0
erg goed14 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,0
14 beoordelingen Rondreizen Amerika New Orleans door reizigers van Kras