Wie denkt aan de West-Amerikaanse stad San Francisco, ziet ongetwijfeld de Golden Gate Bridge voor zich. Maar een rondreis in San Francisco heeft u nog veel meer te bieden. Van de opvallende Lombard Street met zijn 8 haarspeldbochten, tot de Victoriaanse huisjes naast het Alamo Square Park. Vanuit dit park op een heuvel kunt u San Francisco tijdens een stedentrip in al haar glorie aanschouwen.

De meest bijzondere stad van West-Amerika

San Francisco is anders dan andere Amerikaanse steden. In plaats van een drukke sfeer met veel wolkenkrabbers, heerst in deze stad op de westkust van de Verenigde Staten, een bijna gemoedelijke sfeer. Vooral in Alamo Square, een park met haar karakteristieke Victoriaanse huizen, krijgt u de indruk in een hele andere wereld te zijn. Dit park ligt op een heuvel, vanwaar u een uitzicht over de stad heeft en rustig een stedentrip San Francisco kunt beginnen. Een ander mooi park is het immense Golden Gate Park in het oosten van de stad. Hier kunt u een botanische tuin en zelfs een Nederlandse windmolen aanschouwen. Neem vervolgens het openbaar vervoer naar het paradepaardje van San Francisco: de Golden Gate Bridge. Tijdens een wandeling over deze rode hangbrug heeft u een perfect panorama op de glooiende skyline van de stad. En wie weet ziet u zelfs Alcatraz wel liggen op een rotsachtig eilandje in de San Francisco Baai.

Het grootste Chinatown van de Verenigde Staten

Een bijzondere wandeling maakt u tijdens een rondreis San Francisco ook in Lombard Street. Door de 8 haarspeldbochten die deze weg typeert, behoort het tot de bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens een reis langs de Amerikaanse westkust. Deze straat ligt ten oosten van Golden Gate Park en vanuit hier bent u na een korte wandeling van 10 minuten bij Fisherman’s Wharf. Geniet van een ‘clam chowder’ in deze oude zeeliedenbuurt aan de Golden Gate en ga zeehonden spotten op Pier 39. Breng daarna in het centrum een bezoek aan het grootste Chinatown van de Verenigde Staten. Koop souvenirs, bekijk de tempels en bewonder de lantaarnpalen versierd met kleurrijke Chinese motiefjes. Even uitrusten in het hotel in het stadscentrum? Daar bent u al na een korte wandeling, waarna u even op adem kunt komen van deze voordelige stedentrip in San Francisco van Kras.

Verfijn uw keuze
4 Rondreizen San Francisco
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive The Big Apple & Classic West USA
Fly-drive The Big Apple & Classic West USA
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€0 eigen risico)
  • Bewonder New York en de highlights van de westkust
  • Inclusief binnenlandse vlucht en een discovery guide
  • 20 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum06-01-2020
Reisduur20 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1714
GK
Fly-drive Grand Tour West USA
Fly-drive Grand Tour West USA
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Ontdek het bruisende Los Angeles en Las Vegas
  • Met hoogtepunten zoals Yosemite en Grand Canyon
  • 23 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-10-2019
Reisduur23 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2294
GK
8,5
102 beoordelingen Rondreizen Amerika San Francisco door reizigers van Kras