Tijdens een rondreis Yellowstone kunt u een van de mooiste en meest spectaculaire National Parken van Amerika bekijken. Waterspuwende geisers, kleurrijke waterpoelen en hoge rotsformaties vormen hier het decor. Om de vele warmwaterbronnen, bizons, elanden en beren niet te vergeten. Zo kunt u met een huurauto door het Upper Geyser Basin rijden en de beroemde Old Faithful geiser aanschouwen. Of bewonder de kleuren van de Morning glory pool.

Spectaculaire natuur in Yellowstone National Park

Borrelende warmwaterbronnen, indrukwekkende rotskloven en spectaculaire geisers vormen samen met hoge boomtoppen het decor in Yellowstone. Dit natuurpark wordt niet voor niks gezien als een van de mooiste Nationale Parken van Amerika. Natuurliefhebbers kunnen hun hart dan ook ophalen tijdens een rondreis Yellowstone. Zo kunt u met de huurauto koers zetten naar het gebied met de naam Upper Geyser Basin. Waterspuwende geisers, kletterende watervallen en kleurrijke waterpoelen vormen hier het decor. Vooral de geiser Old Faithful is absoluut een bezichtiging waard. Deze beroemdste geiser van het Yellowstone National Park spuit iedere circa 90 minuten een enorme hoeveelheid water en stoom de lucht in.

De kleuren van Yellowstone

Wist u dat Yellowstone ook rijk is aan een indrukwekkend wildlife? Bizons, elanden, bruine beren en adelaars zijn maar een paar wilde dieren die u tijdens de rondreis Yellowstone in levende lijve kunt spotten. Maar ook de vele meertjes en waterpoelen in Yellowstone zijn erg indrukwekkend en kleurrijk. Vooral de Morning glory pool is daar een goed voorbeeld van. Deze waterbron laat zich kenmerken door de gele, groene, azuurblauwe en oranje tinten. Het water dankt zijn speciale kleuren aan een bacterie die hier leeft. En ondanks het feit dat u hier niet mag zwemmen levert het toch een prachtig plaatje op. Een regenboog aan kleuren in het water.

Verfijn uw keuze
3 Rondreizen Yellowstone
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Grand Tour West USA
Fly-drive Grand Tour West USA
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Ontdek het bruisende Los Angeles en Las Vegas
  • Met hoogtepunten zoals Yosemite en Grand Canyon
  • 23 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-10-2019
Reisduur23 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2294
GK
8,5
25 beoordelingen Rondreizen Amerika Yellowstone door reizigers van Kras