Rondreis Antillen - Een reis vol hoogtepunten

Een reis van Suriname naar het tropische Curaçao

Tijdens een rondreis Antillen kunt u niet alleen zonnen op Curaçao, maar ook historische plekken bezoeken in Suriname. Deze unieke combinatiereis brengt u langs de plantages van het district Commewijne waar de slavenhandel hoog tij voerde. Vervolgens vliegt u door naar Curaçao waar u op Jan Thiel Baai kunt bijkomen van alle indrukken. Hagelwit zand, wuivende palmbomen en kraakhelder water vormen hier het paradijselijke decor.

Historische plekken in Suriname

Heeft u altijd al eens willen genieten van een zonvakantie op Curaçao, maar tegelijkertijd ook nog wat meer historische bezienswaardigheden willen bewonderen? Dan is een rondreis Antillen echt iets voor u. Tijdens deze vliegreis zult u niet alleen verblijven in een hotel aan Jan Thiel Baai, maar eerst een excursiereis door Suriname maken. Dit land in Zuid-Amerika kent een roerige geschiedenis waarin de slavenhandel hoogtij vierde. In het district Commewijne, nabij de hoofdstad Paramaribo, vormen de vele plantages een herinnering aan die tijd. Tijdens een rondreis Antillen zult u naar Suriname vliegen en met een houten boot de Commewijne rivier afvaren. Onderweg zal er gestopt worden bij een aantal plantages die dienst doen als museum. Een indrukwekkende dag die u niet snel zult vergeten.

Luieren op het strand van Jan Thiel Baai

Bijkomen van alle indrukwekkende plekken die in Suriname de revue passeren doet u in Jan Thiel Baai. Deze baai in het zuiden van Curaçao wordt versierd met een hagelwit zandstrand, schaduwrijke palmbomen en het kraakheldere water van de Caribische Zee. De ideale ingrediënten voor een ontspannen zonvakantie. Tijdens de rondreis Antillen vliegt u van Suriname naar Curaçao en zult u een aantal dagen verblijven in een hotel op loopafstand van Jan Thiel Baai. Neem hier plaats op een ligbed onder een rieten parasol of verken de kleurrijke onderwaterwereld met een snorkel. Misschien spot u wel schildpadden, lipvissen of zee-egels.

De kleurrijke bezienswaardigheden van Willemstad

Tijdens een rondreis Antillen kunt u ook op Curaçao cultuur snuiven. Zo kunt u bij het hotel van Kras de shuttlebus instappen die dagelijks naar de hoofdstad Willemstad rijdt. Hier zijn de koloniale gebouwen in allerlei pasteltinten een van de bekendste bezienswaardigheden van Curaçao. En eigenlijk van de hele Antillen, want deze kleurrijke gebouwen zijn typisch voor het Caribisch gebied. Via de Handelskade kunt u ook naar de Sha Caprileskade wandelen en de drijvende markt van Willemstad bezoeken. Verse groente, fruit en vis liggen uitgestald op kleurrijke bootjes die tegen de kade dobberen. De ideale plek om zelf uw (verse) lunch samen te stellen.

1 Rondreis in Antillen gevonden
Antillen
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Noord Amerika(1)
Land
Curaçao(1)
Streek
xAntillenv
Soort vakantie
xRondreisv
Soort Rondreis
Singlereis(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.