Rondreis Bhutan - Onvergetelijke rondreis door Bhutan

Verken dit nog vrij onbekend Aziatisch land tijdens een onvergetelijke rondreis

In het Aziatische land Bhutan is de term 'Gross National Happiness' van groot belang. Vergeet tijdens een rondreis door Bhutan dus vooral niet te genieten van dit authentieke en veelzijdige land, gelegen tussen de besneeuwde toppen van de Himalaya's. Moeilijk zal dat niet worden, met bezienswaardigheden als het kleurrijke Kharbandi klooster in Thimpu. Maar ook de prachtige uitzichten onderweg dragen zeker bij aan uw geluk!

Authentieke vakantie in Bhutan

Tussen de machtige, besneeuwde bergtoppen van het Himalayagebergte ligt het door toeristen nog onontdekte Aziatische land Bhutan. Doordat toeristen slechts in kleine aantallen tot Bhutan worden toegelaten, is het land tegen invloeden van buitenaf grotendeels beschermd gebleven. Dit zorgt ervoor dat u tijdens een rondreis Bhutan kennis kunt maken met de authentieke gebruiken en bezienswaardigheden van dit veelzijdige land! Wie bij Kras een groepsrondreis naar Bhutan boekt, inclusief vluchten en Nederlandssprekende reisleiding, komt vanuit India per touringcar bij Phuentsholing de grens over. Vanuit deze grensplaats vertrekt u naar Thimpu, de kleine hoofdstad van Bhutan. Onderweg met de luxe touringcar heeft u overweldigende uitzichten over uitgestrekte bossen, imposante gebergtes en wilde bergstroompjes.

Unieke boeddhistische bezienswaardigheden

Eenmaal aangekomen in Thimpu brengt u tijdens de rondreis door Bhutan een bezoek aan het Kharbandi klooster, dat wordt omgeven door tropische tuinen. Bewonder de acht witte stoepa's en gouden boeddhabeelden, terwijl de gekleurde gebedsvlaggetjes om u heen vrolijk wapperen in de wind. Vanwege de prachtige uitzichten over de beboste heuvelen en de rivier Thimpu Chu wordt het klooster ook wel het 'Balkon van Bhutan' genoemd. Nog zo'n niet te missen boeddhistisch kloosters is het beroemde Taktshang klooster in Paro, ook wel het Tiger's Nest genoemd. Via een paadje tussen hoge dennenbomen klimt u richting het klooster, dat gebouwd is tegen een klif boven de Parovallei. In een woord: spectaculair!

1 Rondreis naar Bhutan gevonden
Bhutan
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(1)
Land
xBhutanv
SAlle landen
Soort vakantie
xRondreisv
Type Rondreis
Groepsreis(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Rondreis Fascinerend India & Bhutan
Rondreis Fascinerend India & Bhutan
  • Kleurrijke Indiase steden en de machtige Himalaya
  • Met een kleine groep een uniek stukje Azië ontdekken
  • Met onder andere Tiger Hill en Tiger's Nest
  • 19 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 30-09-2019
Reisduur 19 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf3069
I
8,1
Beoordeling Rondreizen Bhutan door reizigers van Kras
Gebaseerd op 8 reviews