Tijdens een rondreis Oost-Canada ontdekt u snel waarom de lokale ‘Canuck’ bevolking zo trots is op hun land. Deze Noord-Amerikaanse reisbestemming kent namelijk talloze steden en natuurparken die een schilderachtig geheel vormen. Zo ontdekt u gedurende een vakantie Canada de glimmende skyscrapers en hippe wijken van Toronto. Of reis eens af naar de Niagara Falls waar de kletterende waterval voor fraaie vakantiefoto’s zorgt.

Stedentrip naar trendy Toronto

De hypermoderne steden, historische districten en gigantische natuurreservaten creëren een veelzijdig decor tijdens een rondreis door Oost-Canada. Begin deze reis bijvoorbeeld in het zuidoostelijke Toronto dat een trendy karakter kent dankzij de talloze fonkelende wolkenkrabbers. Het meest opvallende bouwwerk is waarschijnlijk de 553 meter hoge CN Tower. Deze hagelwitte televisietoren torent letterlijk boven de moderne skyline uit en wordt ’s avonds fraai verlicht met kleurrijke LED-lampen. Wandel ook eens langs het Lake Ontario-meer richting het Distillery District in het stadscentrum. In deze wijk is een victoriaans distilleerderijcomplex op indrukwekkende wijze herbouwd. Zo kent deze fabrieksbuurt nog wel een industriële sfeer dankzij de bakstenen straten, oude reclameborden en immense pakhuizen. Maar daarbinnen zijn juist modieuze boetiekjes, bruisende cafés en eigentijdse theaters gevestigd.

Onvergetelijke reis door de Canadese natuur

De natuur van dit land in Noord-Amerika laat zich ook van haar beste kant zien tijdens een rondreis Oost-Canada. Rijd gedurende een fly-drive van Kras eens naar het zuidoostelijke Algonquin Provincial Park. Dit immense natuurpark kent een heuvelachtig landschap waar dichtbegroeide dennenbossen, fonkelende meren en stromende rivieren de ambiance bepalen. Wie weet spot u zelfs wel een beverfamilie die een dam aan het bouwen is. Of ziet u het gewei van een eland boven het wilde struikgewas uitsteken. Ook is het tijdens een vakantie Oost-Canada mogelijk om te verblijven in een sfeervol hotel nabij de Niagara Falls. Stap in de nabijgelegen haven gerust met een knalroze poncho op het Hornblower cruiseschip. Het schip vaart namelijk recht in de mistdampen van de 671 meter brede waterval. Van dichtbij heeft u hierdoor een onvergetelijk uitzicht op deze bulderende waterstroom in het zuidoosten van Canada.

Verfijn uw keuze
4 Rondreizen Oost-Canada
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fly-drive Best of Canada
Fly-drive Best of Canada
  • Ontdek op eigen tempo door Oost- én West-Canada
  • Prachtig uitgestippelde route met alle hoogtepunten
  • Compleet geregeld met vluchten, verblijf en huurauto
  • 20 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-08-2019
Reisduur20 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2605
GK
Rondreis Hoogtepunten van Oost-Canada
Rondreis Hoogtepunten van Oost-Canada
  • Bewonder o.a. spectaculair Montréal, Québec & Toronto
  • Indrukwekkend natuurspektakel Niagara Falls
  • Proeven van traditionele producten bij de 'Sucrerie'
  • 11 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-05-2020
Reisduur11 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1899
IG
8,2
95 beoordelingen Rondreizen Canada Oost-Canada door reizigers van Kras