Tijdens een rondreis West-Canada maakt u kennis met de ongerepte natuur en de wilde dieren in dit land ten noorden van de Verenigde Staten. Zo is het gedurende de rondreis mogelijk om op excursie te gaan naar het Jasper National Park, dat gevormd wordt door de besneeuwde bergen van de Rocky Mountains. Altijd al eens grizzlyberen en orka's willen zien? Dat kan tijdens een dagtrip naar Vancouver Island waar ook de culturele stad Victoria ligt.

Vakantie naar de wildernis van Canada

Besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte bossen, turquoise gekleurde meren en walvissen: Welkom in Canada! Dit land ten noorden van de Verenigde Staten staat bekend als 'één groot natuurpark'. Natuurliefhebbers kunnen tijdens een rondreis West-Canada dan ook de Canadese 'wildernis'ontdekken. Als u bij Kras een vakantie door het westen van Canada boekt ontdekt u de meest bijzondere nationale parken. Met zijn stromende beekjes, watervallen en gletsjers is Jasper National Park een van de mooiste plekken van de Rocky Mountains. Vanuit de stad Jasper kunt u dit natuurpark in Canada bezoeken en een boottocht maken over het gletsjermeer Maligne Lake. Of bezoek de Maligne Canyon waar loopbruggen u langs kalkstenen kloven en kletterende watervallen voeren.

Beren en orka's spotten bij Vancouver Island

Wilt u liever wilde dieren bewonderen gedurende een avontuurlijke reis door het Canadese natuurlandschap? Tijdens een rondreis West-Canada kan het zomaar gebeuren tijdens excursie naar Vancouver Island. Dit eiland ligt nabij de wereldstad Vancouver en staat bekend om zijn absolute wildernis. Canadezen komen hier graag kamperen, vissen en wandelen. Volg gedurende deze vakantie Canada gerust de lokale gids die u door de immense wouden leidt die bestaan uit 100 meter hoge sparren. Misschien spot u op een open plek wel een grizzlybeer. Vanuit Vancouver kunt u ook een Whale Watching Tour maken rondom Vancouver Island. Houd de camera maar in de aanslag voor een kiekje van de orka's en walvissen die hier rondzwemmen.

Reis naar veelzijdig Victoria

De natuur laat zich tijdens een rondreis West-Canada ook op haar mooist zien in Victoria. Deze stad ligt op Vancouver Island en wordt ook wel 'stad der tuinen' genoemd. In het Thunderbird Park kunt u niet alleen langs watervalletjes en stromende beekjes wandelen, maar ook wat cultuur op doen. In het park bevinden zich vele totempalen die door de indianen zijn gebouwd. Het park is dan ook vernoemd naar de mythische Thunderbird die op veel van de totempalen staat afgebeeld. Bent u een cultuurliefhebber? Dan mag tijdens deze vakantie een bezoek aan het neo-barokke Parliament Building Victoria niet ontbreken. Dankzij de koepels met groene daken lijkt dit gebouw bijna op een sprookjeskasteel.

Verfijn uw keuze
4 Rondreizen West-Canada
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fly-drive Canada & Rocky Mountains
Fly-drive Canada & Rocky Mountains
  • Ontdek het prachtige West-Canada in eigen tempo
  • Bewonder de koloniale steden & pure natuur
  • Mooi uitgestippelde route, beleef het zelf!
  • 15 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-09-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1712
GK
Kortingsdagen
Fly-drive Best of Canada
Fly-drive Best of Canada
  • Ontdek op eigen tempo door Oost- én West-Canada
  • Prachtig uitgestippelde route met alle hoogtepunten
  • Compleet geregeld met vluchten, verblijf en huurauto
  • 20 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-08-2019
Reisduur20 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2605
GK
8,6
193 beoordelingen Rondreizen Canada West-Canada door reizigers van Kras