Laat u tijdens een rondreis Chili verleiden door dit Zuid-Amerikaanse land, waar kleurrijke steden en adembenemende landschappen elkaar veelvuldig afwisselen. Ga bijvoorbeeld op excursie door Torres del Paine National Park, dat dankzij de iconische granietpilaren en majestueuze gletsjers een onuitwisbare indruk kan achterlaten. Een dagtrip naar het stadje Ushaia is ook zeker de moeite waard, aangezien de pastelkleurige houten huisjes in deze stad een schilderachtig decor vormen.

Het veelzijdige natuurlandschap van Chili

Bienvenida en Chile! Welkom in het Zuid-Amerikaanse land waar adembenemende fjorden en watervallen, zich in rap tempo afwisselen met kleurrijke bosgebieden en charmante steden. Begin een rondreis Chili bijvoorbeeld in het zuidelijke Torres del Paine National Park. Een bijzonder verschijnsel in dit natuurpark zijn de drie naast elkaar gelegen granietpilaren, die op opvallende wijze boven het landschap verrijzen. Verder wandelt u tijdens een excursie door dit natuurgebied langs helderblauwe meren en rivieren, waarbij de sneeuw bedekte bergen en torenhoge gletsjers u omringen. Dit veelzijdige natuurgebied kent echter ook een uitgestrekt steppelandschap waar u inheemse dieren als guanaco’s en Andesvossen kunt spotten, terwijl Andescondors sierlijk door de lucht zoeven.

Gelukzalige momenten in Punta Arenas

In de directe omgeving van dit Chileense natuurpark ligt de Milodón Cave, waar u tijdens een excursie kennismaakt met het rijke verleden van dit gebied. In deze tweehonderd meter diepe grot zijn namelijk primitieve wapens en eeuwenoud gereedschap gevonden, maar ook overblijfselen van uitgestorven dieren als sabeltandtijgers en de ‘beerachtige’ mylodon. Van laatstgenoemde staat midden in deze archeologische vindplaats een levensgrote replica, die wordt omzoomd door de rotswanden die bedekt zijn met stalactieten en stalagmieten. Ontdek tijdens een rondreis Chili ook eens Punta Arenas, dat ligt in het uiterste zuiden van het land. Wie in deze stad over het centraal gelegen plein Plaza Mu ñoz Gamero dwaalt, kan het bronzen standbeeld van de ontdekkingsreiziger Magellan bijna niet missen. Vergeet vooral niet om even over de rechtervoet te wrijven van het beeldhouwwerk, volgens de mythe brengt dit geluk tijdens al uw ontdekkingsreizen!

Het kleurrijke spektakel van Patagonië

Deze rondreis door Zuid-Amerika kan zeker een ontdekkingsreis worden genoemd wanneer u een uitstapje maakt naar het stadje Ushuaia, gelegen op het eiland Vuurland. Deze meest zuidelijke stad ter wereld behoort tot Argentinië en ligt in het natuurrijke gebied genaamd Patagonië. Wie door dit toeristische hart van de omgeving dwaalt ontdekt snel dat deze plaats zich het best laat omschrijven als een kleurrijk schilderij. Zo telt Ushuia een eindeloze hoeveelheid houten huisjes met fleurige pasteltinten, terwijl de stad ligt ingesloten tussen gracieuze ijsbergen en het felblauwe Beaglekanaal. Voor natuurliefhebbers is het zeker een aanrader om eens op excursie gaan met Kras over deze majestueuze waterroute. Het is tijdens deze tour namelijk mogelijk om pinguïns en zeeleeuwen te spotten, die zorgen voor een levendig spektakel op de talloze omringende eilandjes.

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Chili
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
35 beoordelingen Rondreizen Chili door reizigers van Kras