Dubai is een ideale mix van het moderne leven en de Arabische cultuur, verpakt in een sprookjesachtige setting. Waar u ook bent tijdens een rondreis Dubai, de immens hoge Burj Khalifa zult u ten alle tijden aan de horizon zien staan. Shopaholics kunnen in Dubai hun dromen werkelijkheid laten worden in de Dubai Mall, het allergrootste winkelcentrum ter wereld. Ook een excursie naar de sfeervolle soeks waar de geuren en kleuren overweldigend zijn mag niet worden overgeslagen.

Het land van vele records

Dubai, de rijkste van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, is een stad van glitter en glamour. De contrasten van dit land in het Midden-Oosten van Europa zijn enorm. In de drukke soeks waant u zich tijdens een rondreis Dubai écht in het hart van de Arabische wereld. Terwijl u zich elders in de stad alleen maar ademloos zult verwonderen over de bizarre architectonische bouwwerken. Het meest imponerende gebouw is ongetwijfeld ’s werelds hoogte gebouw de 828 meter hoge Burj Khalifa. Met een vliegensvlugge lift kunt u zich naar het observatieplatform ‘At the Top’ laten brengen van deze blikvanger van de stad. Vanaf deze 124e verdieping wordt u getrakteerd op een grandioos uitzicht over de skyline van deze fabelachtige woestijnstad.

De zintuigprikkelende souks

Shopliefhebbers zullen waarschijnlijk snel weer de lift naar beneden nemen bij het zien van het onwerkelijk grote winkelcentrum Dubai Mall. Met ruim 1.200 winkels van H&M en Zara tot Louis Vuitton en Cartier is er volop keuze voor iedereen. Bij de markten langs de rivier de Creek in het hart van Dubai-stad, kunt u ook leuk winkelen op de traditionele souks. Wordt bevangen door de geuren en kleuren van specerijen bij de kruiden-souk, of geef uw ogen goed de kost bij de blinkende juwelen in de goud-souk. Wie tijdens een rondreis Dubai liever de zintuigen laat prikkelen door frisse zeelucht en een paradijselijke omgeving van wapperende palmen en gouden zandkorrels, kan neerploffen op het populaire strand van Jumeirah Beach. Niet alleen het kristalheldere water van de Perzische Golf en het uitgestrekte zandstrand zijn verbluffend mooi, ook het uitzicht vanaf uw ligbedje op het meest luxueuze hotel ter wereld, de Burj al-Arab, is zeker een plek in uw fotoboek waard.

De gouden duintoppen van Dubai

Wie tijdens een zonvakantie Dubai liever de culturele schatkist van deze hypermoderne stad induikt, kan een excursie maken naar het eeuwenoude Al-Fahidi fort. Dit oudste gebouw van Dubai deed dienst als paleis, legerplaats en gevangenis maar huisvest tegenwoordig het Dubai Museum. De voorwerpen, opgravingen en beelden geven een beeld van de traditionele leefwijze van de bewoners, hun woningen en de ontwikkelingen van Dubai. Heeft u even genoeg van alle drukte in de stad tijdens een rondreis Dubai? Ga dan op een woestijnsafari en ontdek een van de mooiste bezienswaardigheden van deze wervelende wereldstad. Tijdens een spectaculaire ‘dune busing tour’ trotseert u met een 4x4 jeep op hoge snelheden de duintoppen van de uitgestrekte zandwoestijn.

Verfijn uw keuze
3 Rondreizen Dubai
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
127 beoordelingen Rondreizen Dubai door reizigers van Kras