Tijdens een rondreis langs de Moezel ontdekt u de schoonheid van dit populaire Duitse rivierenlandschap. Fiets langs de vele wijnranken en kijk toe hoe de Riesling druiven groeien op de zonnige hellingen aan de oevers van de rivier. En sla ook de historische bezienswaardigheden van charmante plaatsen als Cochem niet over. De middeleeuwse Reichsburg in Cochem is sprookjesachtig gelegen tussen de groene heuvelen aan de kronkelende Moezel!

Rondreis tussen de wijnranken

In de omgeving van de Duitse rivier de Moezel valt zo veel te zien, dat het bijna zonde is om géén rondreis langs de Moezel te maken. Wie bij Kras een rondreis langs de Moezel maakt, ontdekt het bijzondere rivierenlandschap op de fiets. Zo heeft u alle tijd om de bijzondere landschappen in u op te nemen. Volg tijdens een actieve fietsvakantie in Duitsland de kronkelende rivier door diepe dalen, langs glooiende heuvelen en groene wijnranken. En natuurlijk kunt u bij de verschillende wijnboeren langs de route ook prima even afstappen om de Riesling van de hier groeiende druiven te proeven!

Sprookjeskasteel aan de Moezel

Tijdens een rondreis langs de Moezel komt u langs het water tal van charmante plaatsjes tegen. Het sfeervolle Cochem bijvoorbeeld: een van de populairste bestemmingen van de deelstaat Rijnland-Palts. En dat is natuurlijk niet voor niets. Beklim de circa honderd meter hoge rots boven de stad voor een bezoek aan een van de meest opvallende bezienswaardigheden: de middeleeuwse Reichsburg. Deze burcht is sprookjesachtig gelegen, aan de Moezel en tussen de wijnvelden. Vanaf hier heeft u dan ook een prachtig uitzicht over de omgeving en over de stad Cochem. Bent u weer beneden? Struin dan door de smalle straatjes naar de vakwerkhuizen en het barokke stadhuis aan de centraal gelegen Marktplatz.

Verfijn uw keuze
3 Rondreizen Moezel
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie Langs de Moezel
Fietsvakantie Langs de Moezel
  • Compleet arrangement incl. busreis en NL'se reisleiding
  • Gemakkelijke, vlakke routes langs de rivier
  • Met o.a. Cochem, Koblenz en Beilstein
  • 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-07-2020
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf429
I
8,2erg goed131 beoordelingenKaart
Bekijk reis
8,3
164 beoordelingen Rondreizen Duitsland Moezel door reizigers van Kras