Met een treintje de ertsmijnen van Ramsbeck in of kalksteenzuilen tellen in de beroemde Attagrot: tijdens een rondreis door het Sauerland hoeft u zich geen moment te vervelen. Volg de wandelroute Rothaarsteig langs brede rivieren, bergstroompjes en uitgestrekte bossen. Of ontdek tijdens een groeps- of individuele rondreis Sauerland de pittoreske dorpjes met middeleeuwse vakwerkhuizen tussen de glooiende heuvelen.

De natuurlijke schatten van het Sauerland

Op maar een paar uur rijden van de Nederlandse grens ligt een van de meest populaire vakantiegebieden van Duitsland: het Sauerland. Wie bij Kras een rondreis Sauerland boekt, maakt kennis met de betoverende bezienswaardigheden in de omgeving. De beroemde Attagrot bijvoorbeeld, een van de grootste en mooiste druipsteengrotten van Duitsland. Bewonder de stalagmieten, stalactieten en imposante kalksteenzuilen. En misschien komt u tijdens een wandeling door de grot ook vleermuizen tegen. Een ander hoogtepunt tijdens een vakantie in het Sauerland zijn de mijnen. Tijdens een rondleiding in de ertsmijnen van Ramsbeck komt u van alles te weten over de geschiedenis van de mijnbouw in de omgeving. Een treintje brengt u hier honderden meters diep de berg in!

Actieve wandelvakantie Sauerland

Een van de belangrijkste redenen om een rondreis Sauerland te boeken, is de vele wandel- en fietsmogelijkheden in het gebied. Zo kunt u tijdens een vakantie in Sauerland de wandelroute Rothaarsteig volgen, langs dichte wouden, rivieren en kolkende bergstroompjes. Maar u kunt ook kiezen voor een route langs pittoreske dorpjes met middeleeuwse vakwerkhuizen en kleurrijke bloementuinen. Bij Kras kunt u een individuele rondreis boeken, zodat u op eigen tempo de glooiende omgeving kunt verkennen. Maar ook een groepsrondreis voor singles, al dan niet op de fiets, behoort tot de mogelijkheden.

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Sauerland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
73 beoordelingen Rondreizen Duitsland Sauerland door reizigers van Kras