Altijd al eens mantaroggen, hamerhaaien en reuzenschildpadden willen bewonderen? Dan is een rondreis Galapagos Eilanden echt iets voor u. Deze eilandengroep ligt ter hoogte van Ecuador in het azuurblauwe water van de Stille Oceaan. Dankzij het kostbare ecosysteem van reuzenschildpadden, fregatvogels en iguana's is Galapagos een unieke plek op aarde. Maar ook dankzij de groene bergen en parelwitte stranden is dit een droombestemming.

Galapagos: een unieke plek op aarde

De Galapagos Eilanden vormen dankzij het kostbare ecosysteem een van de meest unieke plekken op aarde. Pinguïns , iguana's, reuzenschildpadden en zeeleeuwen leven hier gebroederlijk naast hamerhaaien, fregatvogels en mantaroggen. Natuurliefhebbers zullen tijdens een rondreis Galapagos Eilanden ogen tekort komen. De eilandengroep ligt ter hoogte van het Zuid-Amerikaanse Ecuador in het azuurblauwe water van de Stille Oceaan. Bij Kras vliegt u vanuit Ecuador naar San Cristobal op het gelijknamige eiland. Onder leiding van een natuurgids beklimt u de Frigate Bird Hill om de nestelende fregatvogels te bewonderen. Het uitzicht op de omliggende heuvels, diepblauwe baaien en witte stranden is adembenemend mooi.

De bijzondere natuur van de Galapagos Eilanden

Ook het groene eiland Santa Cruz zal worden bezocht tijdens een rondreis Galapagos Eilanden. In de hooglanden van dit eiland kunt u de reuzenschildpadden in hun natuurlijke habitat tegenkomen. Terwijl u in het Charles Darwin Research Station alles te weten komt over de bescherming van deze bijzondere dieren. Wist u dat Santa Cruz omgeven wordt door parelwitte stranden en een kraakheldere Stille Oceaan? De ideale plek om al snorkelend de onderwaterwereld van de Galapagos Eilanden te ontdekken. Duiken tussen mantaroggen of hamerhaaien en oog in oog komen te staan met zeeleeuwen is allemaal mogelijk op de Galapagos Eilanden. Bijkomen doet u op het witte zand van Tortuga Bay. Bekijk snel de voordelige reizen van Kras naar dit exotische paradijs!

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Galapagos eilanden
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Type Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
86 beoordelingen Rondreizen Ecuador Galapagos eilanden door reizigers van Kras