Rondreis Cornwall - Reis naar klassiek Cornwall

Ontdek deze schilderachtige regio in het zuiden van Engeland

Tijdens een rondreis Cornwall kunt u de schilderachtige sfeer in het zuiden van Engeland met eigen ogen bewonderen. Hoge kliffen, romantische dorpjes en idyllische baaitjes vormen het decor. Zo kunt u met de huurauto koers zetten naar het kunstenaarsdorp St. Ives en de baai bij Porthminster Beach bekijken. Of rijd naar het uiterste puntje van Cornwall: Land's End. Hier kunt u wandelen langs de ruige kliffen aan de Atlantische Oceaan.

Romantische plaatjes in Cornwall

Schilderachtige vissersdorpjes, ruige kliffen en verborgen strandjes vormen het romantische plaatje tijdens een rondreis Cornwall. Deze regio ligt in het uiterste zuidwesten van Engeland en wordt ook wel de 'Engelse Rivièra ' genoemd. Tijdens een busreis door het zuiden van Engeland kunt u Cornwall bezoeken en via indrukwekkende kustroutes naar St. Ives rijden. Dit kunstenaarsdorpje laat zich kenmerken door stenen huizen met rode daken, smalle straatjes en een turquoise gekleurde baai met dobberende zeilboten. De perfecte plek om even uit te rusten op het witte Porthminster Beach en idyllische vakantiefoto's te maken. Maar u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van de kunstgalerieën in St. Ives. De schilderijen waarop het dorp afgebeeld staat zullen het goed doen als aandenken aan een rondreis door Cornwall van Kras.

Op reis naar Land's End

Een van de meest populaire plekken in Cornwall is Land's End. Dit uiterste puntje van Cornwall staat bekend om zijn indrukwekkend kliffen en panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. De glooiende wandelpaden, pittoreske huisjes en stenen muurtjes maken het plaatje compleet. Tijdens een rondreis Cornwall kunt u met uw huurauto koers zetten naar het Lands End Visitors Centre en vanuit hier het gebied al wandelend verkennen. Met een beetje geluk spot u dolfijnen en zeehonden. Bijkomen van de wandeling doet u bij het First and Last House. In deze witte cottage bevindt zich een restaurant met uitzicht over de rotsen van Land's End. En in de zomermaanden kunt u vanuit hier de vuurwerkshow bekijken, natuurlijk onder het genot van een verse 'fish and chips'.

Verfijn uw keuze
2 Rondreizen Cornwall
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,6
65 beoordelingen Rondreizen Engeland Cornwall door reizigers van Kras