Honingkleurige cottages aan rustige riviertjes tussen de groene heuvelen. Dat kan niet missen: welkom in Engeland! In de Cotswolds, om precies te zijn, vol pittoreske en typisch Engelse dorpjes. Zo bezoekt u tijdens een rondreis door de Cotswolds het sprookjesachtige Bourton-on-the-water, met smalle bruggetjes over de ondiepe River Windrush. En tijdens een stedentrip Bath bezoekt u de rijkelijk versierde Bath Abbey!

Typisch Engelse rondreis door de Cotswolds

Een 'Area of Outstanding Natural Beauty', zo wordt de Engelse regio Cotswolds ook wel genoemd. En dat is natuurlijk niet voor niets. De pittoreske dorpjes met honingkleurige cottages aan kalme riviertjes in het glooiende groene heuvellandschap zorgen voor een typisch Britse charme. Een van de vele voorbeelden hiervan is Bourton-on-the-Water, waar u op een warme dag kunt pootje baden in de ondiepe rivier de Windrush. En als het weer iets minder is, steekt u gewoon een van de vele smalle bruggetjes over richting de gezellige pubs voor overheerlijke 'fish and chips'. En ook een bezoek aan Stratford-upon-Avon is een hoogtepunt tijdens een rondreis Cotswolds van Kras. Hier kunt u de prachtige vakwerkhuizen bewonderen, waaronder ook het geboortehuis van Shakespeare. Maar u kunt natuurlijk ook een voorstelling bijwonen in het Royal Shakespeare Theatre, gelegen aan de oevers van de rivier de Avon.

Culturele stedentrip Bath

Ook een stedentrip Bath staat tijdens een rondreis door de Cotswolds op het programma. Deze populaire stad, omringd door heuvels en eveneens gelegen aan de River Avon, zit vol culturele bezienswaardigheden. Bath Abbey bijvoorbeeld, een imposante kerk gebouwd uit het kenmerkende gelige Bath stone met enorme glas in lood ramen en rijkelijk versierde gewelven. Ook stond Bath al bij de Romeinen bekend als kuuroord. Een bezoek aan de beroemde Roman Baths kan tijdens een stedentrip Bath dan ook niet ontbreken. Hier daalt u af naar de Romeinse overblijfselen, waar u een goed beeld krijgt van het toenmalige leven in Bath. Ervaart u straks ook de charme van Engeland tijdens een voordelige rondreis Cotswolds van Kras?

Verfijn uw keuze
4 Rondreizen Cotswolds
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Autorondreis In de voetstappen van de Engelse auteurs
Autorondreis In de voetstappen van de Engelse auteurs
  • Treed in de voetstappen van Engelse auteurs
  • Inclusief toegang tot Jane Austen Center
  • Inclusief toegang tot Shakespeare's geboorteplaats
  • 13 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-10-2019
Reisduur13 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1067
K
8,2
138 beoordelingen Rondreizen Engeland Cotswolds door reizigers van Kras