Op de Griekse Cycladen stapt u een schilderachtig decor binnen van pittoreske dorpjes, eeuwenoude bouwwerken en azuurblauwe baaien. Tijdens een rondreis Cycladen zult u de eilanden Santorini, Naxos en Paros bezoeken met een ferry. Vooral Santorini is dankzij de witte kerkjes met blauwe koepeldaken en grotwoningen wereldberoemd. Uitrusten van het rondreizen kunt u doen u op Livadia Beach op Paros. Hagelwit zand en azuurblauw water vormen het decor.

Schilderachtige plaatjes op Santorini

Tijdens een rondreis Cycladen maakt u kennis met de meest schilderachtige eilanden van Griekenland. Witte huisjes met blauwe koepeldaken, geplaveide straatjes, pittoreske havens met dobberende vissersbootjes en azuurblauwe baaien. Het is niet voor niks dat de Cycladen het zo goed doet op ansichtkaarten. Met Kras zult u tijdens de rondreis de eilanden Santorini, Naxos en Paros bezoeken met een ferry. Vooral Santorini is dankzij de koepelkerken met blauwe daken en grotwoningen wereldberoemd. Tijdens een bezoek aan het noordelijk gelegen stadje Oia kunt u hier door de smalle straatjes struinen en de bijzondere bouwstijl met eigen ogen bekijken. Vergeet ook de zonsondergang niet. Die wordt op Santorini beschouwd als een van de mooiste ter wereld.

De schatten van Naxos en Paros

Op Naxos en Paros domineren sfeervolle dorpjes met pastelkleurige huizen, idyllische baaitjes en eeuwenoude bouwwerken het decor. Bij het binnenvaren van Naxos-stad maakt u meteen kennis met een van de meest bekende bezienswaardigheden van het eiland. De enorme, marmeren poort aan de linkerzijde van de haven maakt deel uit van de onvoltooide Tempel van Apollo. En vergeet ook het middeleeuwse kasteel van Naxos niet dat op de top van een heuvel staat te pronken. Bijkomen van alle indrukken doet u tijdens een rondreis Cycladen op Livadia Beach op het eiland Paros. Met hagelwit zand, rieten parasols en azuurblauw water van de Egeïsche Zee is het alsof u in de Carribean bent.

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Cycladen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
13 beoordelingen Rondreizen Griekenland Cycladen door reizigers van Kras