Verken tijdens een rondreis Zakynthos de stranden, rotsachtige kustlijn en het groene binnenland van dit Griekse eiland. Zakynthos behoort tot de Ionische Eilanden en is niet alleen een geliefde bestemming onder Nederlanders. Maar ook voor de karetschildpad. Bij Laganas Beach kunt u deze dieren misschien spotten in de baai. Trek ook eens de wandelschoenen aan voor een excursie langs de wijngaarden en olijfbomen op Zakynthos.

Snorkelen met de Caretta-Caretta schildpad op Zakynthos

Hagelwitte stranden, imposante kliffen en sfeervolle vissersdorpjes liggen klaar om ontdekt te worden tijdens een rondreis Zakynthos. Maar vergeet ook het groene binnenland van dit Griekse eiland niet. Zakynthos kent glooiende heuvels, vele olijfbomen en uitgestrekte wijngaarden. Bij Kras doet u Zakynthos aan tijdens het eilandhoppen tussen de Ionische Eilanden. Met de huurauto kunt u langs de rotsachtige kust rijden en verscholen grotten ontdekken. Bijkomen van de rondrit doet u op Laganas Beach. Dit strand ligt aan de gelijknamige baai waar azuurblauw water en dobberende zeilboten het decor vormen. En de baai van Laganas staat ook bekend om de Caretta-Caretta schildpad die hier regelmatig zwemt. Met een beetje mazzel komt u er een tegen tijdens het snorkelen.

Wandelen langs de groene heuvels van Zakynthos

Bij Kras kunt u tijdens een rondreis Zakynthos het eiland ook al wandelend of fietsend verkennen. Glooiende paden die langs groene wijngaarden, schaduwrijke olijfbomen en steile berghellingen lopen vormen dan het decor. Beklim in het Oros Vrachionas gebergte de 756 meter hoge Vrachionas-berg eens. De klim is niet al te moeilijk en kent geen echte steile hellingen. Eenmaal boven kunt u uitkijken over het eiland en de azuurblauwe Ionische Zee. Bezoek tijdens de rondreis Zakynthos ook eens het authentieke bergdorpje Loucha. Stenen paden, oude huizen met houten luiken en een wit kerkje met kleurrijke fresco's zullen de revue passeren. In een van de sfeervolle tavernes in Loucha rust u uit met een lokaal Verdia-wijntje en een bord gyros. Zo ervaart u pas een écht vakantiegevoel in Griekenland!

Verfijn uw keuze
4 Rondreizen Zakynthos
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
206 beoordelingen Rondreizen Griekenland Zakynthos door reizigers van Kras