Tijdens een rondreis Amalfi rijdt u een romantische ansichtkaart binnen. Pastelkleurige huizen die tegen steile kliffen zijn opgebouwd en azuurblauw water van de Tyrreense Zee vormen het decor. De Italiaanse Amalfikust is dan ook een van de meest schilderachtige kustlijnen ter wereld. Bij Kras kunt u een hotel in Amalfi gebruiken als uitvalbasis. Maar in dit stadje kunt u ook heerlijk zonnen op het zandstrand met een glas limoncello in uw hand.

De romantische Amalfikust

Een van de meest schilderachtige kustlijnen ter wereld is de Italiaanse Amalfikust. Pastelkleurige huizen zijn hier tegen grillige kliffen opgebouwd. Daaronder beuken de golven van de azuurblauwe Tyrreense Zee tegen de steile bergen op. Een kronkelige panoramaroute verbindt de romantische stadjes met elkaar. Grote kans dat u de Amalfikust al eens bent tegengekomen in een reisboek of op een ansichtkaart. Deze kustregio is een geliefde plek onder fotografen en schilders. Bij Kras kunt u tijdens een rondreis Amalfi kiezen uit Sorrento of Amalfi als uitvalbasis. Tijdens het verblijf in een luxe 4 sterren hotel heeft u een huurauto tot uw beschikking. Zo kunt u de hele kustlijn bekijken.

De historische bezienswaardigheden in Amalfi

In het hart van de Amalfikust ligt het gelijknamige stadje Amalfi. Tropische bloemen, citroenbomen, kleurrijke huizen en een gouden zandstrand geven Amalfi zijn adembenemende gezicht. Maar de stad kent ook een aantal historische bezienswaardigheden die u tijdens een rondreis Amalfi kunt bekijken. Zo zijn de fresco's in de Il Duomo kathedraal zeker een bezichtiging waard. En ook de Arabische arcaden rondom het Chiostro del Paradiso klooster zijn indrukwekkend. Bijkomen van het sightseeing doet u op het strand van Amalfi. Het luxe hotel van Kras staat aan het strand. Met een glas limoncello in uw hand is het vakantieplaatje helemaal compleet.

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Amalfi
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Excursiereis Bella Italia
Excursiereis Bella Italia
  • We gaan een stapje terug in de tijd in Pompeï
  • Een tocht door de Amalfikust... adembenemend mooi
  • Naar de top van de 'slapende ramp' Vesuvius
  • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-05-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf679
IG
7,6
goed49 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
7,6
49 beoordelingen Rondreizen Italië Amalfi door reizigers van Kras