Volledig omringd door Zuid-Afrika ligt het ministaatje Lesotho op meer dan 1.000 meter boven de zeespiegel. Ervaar 'the real Africa' tijdens een rondreis Lesotho met een bezoek aan het authentieke dorpje Malealea. Ontmoet de kleurrijk geklede bevolking en verblijf in de unieke 'rondavels'. Grijp ook uw kans en verken de bergrijke omgeving vanaf de rug van een Basotho-pony. Op en top Afrika tijdens een rondreis Lesotho met Kras!

Traditioneel Afrika in Lesotho

Midden in Zuid-Afrika ligt het ministaatje Lesotho. Met een ligging van maar liefst 1.000 meter boven de zeespiegel, is het een van de hoogstgelegen landen ter wereld. Ontdek tijdens een rondreis Lesotho een unieke wereld waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Hier zijn de snelwegen van zand en is het paard het belangrijkste vervoersmiddel. De reusachtige bergen zijn bezaaid met authentieke dorpjes bestaande uit leemhutten met daken van stro. In het westen van Lesotho, ver van de bewoonde wereld, verwelkomt de lokale bevolking van het dorpje Malealea u. Hier maakt u tijdens een groepsrondreis Lesotho met Kras kennis met het traditionele Basotho-leven. Breng een bezoek aan de lokale school en verblijf in de unieke 'rondavels' van Kras. 's Avond kunt u zich bij de muziekband voegen die met zelfgemaakte instrumenten vrolijke deuntjes bij het kampvuur speelt. Op en top Afrika tijdens een rondreis Lesotho met Kras!

Eén met de natuur in Lesotho

Malealea wordt omringd door het Maloti-gebergte. Tijdens een rondreis Lesotho kunt u 'the real Africa' ontdekken ter paard. Laat u onder begeleiding van een deskundige gids meevoeren over de paden die spectaculaire bergpassen doorkruisen. De hoge bergtoppen kleuren wit in de winter en vanaf de rug van de Basotho-pony lijken de lage graslanden eindeloos. Tussen de bergen storten de Maletsunyane Falls zich met bulderend geweld naar beneden. Met zijn 200 meter is dit de hoogste waterval van zuidelijk Afrika! Tijdens een rondreis Lesotho ontdekt u het onaangetaste berglandschap van het Maloti-gebergte. Slechts enkele sporen zoals de rotsschilderingen van de San (Bosjesmannen) verraden de eeuwenoude aanwezigheid van de mensheid. Wordt u straks ook één met de natuur tijdens de groepsreizen van Kras?

Verfijn uw keuze
1 Rondreis Lesotho
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Type Rondreis
Soort Rondreis
Vervoersoort
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,0
3 beoordelingen Rondreizen Lesotho door reizigers van Kras