Rondreis Nieuw-Zeeland

Zet de film ‘Lord of the Rings’ nog maar een keer op om in de stemming te komen voor een rondreis door Nieuw-Zeeland. Het land is dankzij de adembenemende landschappen een paradijs voor natuurliefhebbers. Kleurrijke meren, imposante gletsjers en besneeuwde bergtoppen zullen allemaal de revue passeren tijdens de groepsrondreis. Culturele dagen ontbreken zeker niet. Zo kunt u dineren bij de Maori op het Noordereiland.

De indrukwekkende filmset van Lord of the Rings

Woorden schieten tekort om de ongekende schoonheid van Nieuw-Zeeland te omschrijven. Steile bergen, watervallen die naar beneden storten, kleurrijke meren en besneeuwde gletsjers vormen maar een deel van het natuurschoon. Misschien moet u (nog) een keer naar The Lord of The Rings kijken om een idee te krijgen van hoe overweldigend en adembenemend Nieuw-Zeeland is. Bij Kras kunt u de filmset betreden door te kiezen voor een rondreis Nieuw-Zeeland. Alleen dit keer speelt u zelf de hoofdrol. Samen met de natuur natuurlijk, want tijdens de groepsrondreis bezoekt u alle hoogtepunten op zowel het Noordereiland als het Zuidereiland.

Het adembenemende decor van Mount Cook N.P.

Om Mount Cook National Park kunt u niet heen tijdens de rondreis Nieuw-Zeeland. Het park dankt zijn naam aan de hoogste berg van het land en ligt op het Zuidereiland. Meren met turquoise gekleurd water, groene velden en dichte dennenbossen wisselen elkaar af met besneeuwde gletsjers. U ontdekt ze allemaal via houten wandelpaden en kronkelige wegen waar de touringcar over heen rijdt. In het park staat ook de Tasmangletsjer. Vooral de blauwgekleurde ijsschotsen die in het meer bij de Tasmangletsjer drijven zijn onvergetelijk. Tijdens een boottocht kunt u ze bijna aanraken.

Een traditionele dag bij de Maori’s

Natuurlijk maakt u tijdens de rondreis Nieuw-Zeeland ook kennis met de Maori, de oorspronkelijke bewoners van het land. Bij de stad Rotorua, op het Noordereiland, is Te Puia de plek waar de Maori’s leven. In dit Maori-dorp kunt u naar traditionele dansvoorstellingen kijken en zien hoe de jongeren leren om te beeldhouwen en weven. Bij het dorp ligt ook de Pohutu geiser die 20 keer per dag water de lucht in spuit. Houd de camera maar gereed. De dag afsluiten doet u samen met de Maori tijdens het Hangi diner. Bij dit etentje wordt het voedsel verwarmd door heten stenen onder de grond. Met een beetje geluk mag u helpen om de pot met eten uit de grond te tillen.

Op bezoek bij de hobbits in Matamata

Niet ver van Rotorua ligt nog een beroemde plek die u tijdens de rondreis Nieuw-Zeeland zult bezoeken. Matamata zal u misschien niet meteen bekend in de oren klinken, waar als wij zeggen Hobbiton gaat er misschien een belletje rinkelen? Dit is de plek waar in ‘The Lord of the Rings’ de hobbits in kleine huisjes onder de grond wonen. Dankzij de groene omgeving vol glooiende heuvels en graslanden is rondlopen in Matamata rustgevend. Al moet u er wel rekening mee houden dat het een populaire attractie is en het er erg druk kan zijn. Echt ontspannen doet u bij Bay of Plenty waar brede (surf)stranden en warmwaterbaden te vinden zijn.

Speciaal voor u geselecteerd
Rondreis De schoonheid van Nieuw-Zeeland

Rondreis De schoonheid van Nieuw-Zeeland

Meren, bergketens en watervallen Multicultureel Christchurch, Auckland en Rotorua
9,0
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum12-11-2019
Reisduur23 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf4019
Verfijn uw keuze
1 Rondreis Nieuw Zeeland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Type Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,0
6 beoordelingen Rondreizen Nieuw Zeeland door reizigers van Kras