Rondreis Peru - Land van de Inca's

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Van de ene verbazing valt u in de andere tijdens een rondreis Peru. Dit mysterieuze land van de Inca's in Zuid-Amerika kent hoogtepunten waar u steil van achterover slaat. De beroemde ‘Witte stad’ Arequipa gebouwd uit wit lavasteen is er zo een. Maar ook de Nazca-lijnen, een van de grootste mysteries ter wereld is een echte must-see. Toch is het ultieme hoogtepunt van Peru nog altijd de ‘Verloren stad van de Inca’s’, Machu Picchu.

De historische hoofdstad Lima

In Peru, het land van de mysterieuze Inca's reist u door de tijd van oude beschavingen, waar eindeloze oerwouden, mysterieuze Nazca-lijnen en de witte stad Arequipa u vast zullen verbluffen. Peru kan worden gerekend tot een van de mooiste landen van Zuid-Amerika met grootse hoogtepunten die een duizelingwekkende indruk achterlaten. Tijdens een rondreis door Peru beleeft u een perfecte balans tussen cultuur en natuur. In hoofdstad Lima met zijn fraai historisch centrum blijft u niet te lang omdat u simpelweg nog een hele hoop andere mooie attracties wilt zien. Wel is Lima met zijn Spaanse architectuur en bezienswaardigheden rondom het centrale plein Plaza de Armas een plaatje om te zien.

Het mysterie van de Nazca-lijnen

Voor net wat meer ‘kippenvel’ is een bezoek aan de Nazca-lijnen, een van de grootste mysteries ter wereld, een echte aanrader. In de Nazca-woestijn, een hoogvlakte tussen de steden Nazca en Palpa, zijn de beroemde Nazca-lijnen zichtbaar. Deze reusachtige figuren van ruim 2000 jaar oud zijn vooral vanuit de lucht goed te bewonderen. Vanaf grote hoogtes kunt u enorme afbeeldingen ontdekken van onder meer een aap, spin en kolibrie. De ontwerpers van dit raadselachtig archeologisch fenomeen zijn echt onbekend.

Zonnen op grote hoogte in Arequipa

Wanneer u de hersenen heeft laten kraken over het geheim achter de Nazca-lijnen bent u klaar voor een bezoek aan een ander hoogtepunt tijdens uw rondreis Peru. De ‘witte stad’ Arequipa op een hoogte van 2.300 meter is er zo een. Aan de voet van de uitgedoofde vulkaan Misti in het zuiden van Peru kunt u de ogen uitkijken in deze tweede grootste stad van Peru. Een groot deel van Arequipa is gebouwd uit wit lavasteen waardoor de bijnaam ‘Witte Stad’ perfect past. Smeer u goed in met zonnebrandcrème terwijl u over het hoofdplein de Plaza de Armas dwaalt want de zon schijnt hier, op grote hoogte, maar liefst 300 dagen per jaar. Aan dit charmante plein met hoge palmbomen vindt u sfeervolle restaurants en winkelgalerijen maar het echte pronkstuk vormt de indrukwekkende kathedraal La Compañia.

In de voetsporen van de Inca's: Machu Picchu

Toch is de ‘Verloren stad van de Inca’s’, wereldwonder Machu Picchu ongetwijfeld het hoogtepunt van uw rondreis met Kras. U kunt vast niet wachten om in de voetsporen van de Inca’s te treden en deze in 1911 herontdekte Incastad te verkennen. ‘Verstopt’ in de dichte jungle tussen de steile toppen van de Andes vindt u de vele ruïnes van tempels, trappen en terrassen. Machu Picchu vormt werkelijk een geheel met de omliggende natuur. Neem rustig de tijd om deze magnifiek bewaard gebleven stad en het adembenemende zicht op de Urubamba kloof goed in u op te nemen. Schrik niet als er tijdens uw verkenningstocht door Machu Picchu plots een bontgekleurde Alpaca voor uw neus staan.

4 Rondreizen naar Peru gevonden
Peru
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Zuid Amerika(4)
Land
xPeruv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xRondreisv
Type Rondreis
Groepsreis(2)
Individuele rondreis(2)
Soort Rondreis
Last minute(3)
Individuele rondreis - privéchauffeur(2)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(4)
Inclusief vlucht(4)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
10-14 dagen(1)
15-22 dagen(3)
23+(1)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(4)
7 en hoger(4)
6 en hoger(4)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(4)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Mystiek Peru
Rondreis Mystiek Peru
  • Boottocht over het unieke Titicacameer inbegrepen
  • Schitterende treinrit naar de beroemde Machu Picchu
  • Maak kennis met de mysterieuze Incacultuur
  • 17 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 25-06-2019
Reisduur 17 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19,50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf2049
IG
8,8
Beoordeling Rondreizen Peru door reizigers van Kras
Gebaseerd op 148 reviews