Rondreis Zwiterserland: combineer bergen, meren en leuke steden

Wat is het mooiste van de Zwitserse bergen? Is het het avondrood op de sneeuwflanken? De adembenemende frisse lucht? Of misschien het gevoel van eeuwigheid, dat je bekruipt als je van de bergpanorama's geniet? Misschien is het wel de ontspanning! In de bergen onthaasten we, ontdekken we de stilte en komen we tot rust. En dat schept ruimte voor inspiratie: ineens worden we ons weer bewust van de dingen, waarvoor we thuis geen tijd meer schijnen te hebben.

Reizen door Zwitserland met Kras

Waarom zou u maar op één plek blijven tijdens uw vakantie? Met een rondreis door Zwitserland leert u het land pas echt kennen. Kras heeft de mooiste bezienswaardigheden voor u op een rij gezet zodat u niets hoeft te missen. Wij zorgen voor comfortabele accommodatie tijdens uw rondreis.

Rondreizen door de mooiste Europese landen

Een rondreis is dé manier om uw vakantiebestemming te ontdekken. Kras heeft ook rondreizen speciaal voor singles . Bekijk ons aanbod rondreizen door Europa

Op zoek naar een besloten groepsreis op maat? Bezoek dan de website van onze afdeling Groups & Incentives voor meer informatie!

3 Rondreizen naar Zwitserland gevonden
Zwitserland
v
Rondreis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Land
xZwitserlandv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xRondreisv
Soort Rondreis
Gegarandeerd Vertrek
Ja(3)
Vervoersoort
Bus(3)
Accommodatie Type
Vertrekperiode
Reisduur
Klantbeoordeling
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Rondreizen Zwitserland door reizigers van Kras
Gebaseerd op 145 reviews