Betalen

Bankgegevens

Ons IBAN-rekeningnummer is: NL65 INGB 0674 7002 95 t.n.v. Kras B.V. te Ammerzoden.

Betaalt u niet met een Nederlandse rekening? Gebruik dan als BIC: INGBNL2A
Ons BTW-nummer is NL 8022.46.266B01

(Aan-)Betalen

U ontvangt een factuur waarop een aanbetaling en een restantbetaling worden vermeld. Het aanbetalingsbedrag bevat ook de kosten van de annuleringsverzekering, de poliskosten van de annuleringsverzekering (indien van toepassing), het calamiteitenfonds en de reserveringskosten.

Moment van betalen

Het aanbetalingsbedrag dient direct na het boeken te worden voldaan. De restantbetaling dient 6 weken voor vertrek te zijn voldaan. Boekt u een reis met vertrek binnen 6 weken dan dient u bij boeking de gehele reissom in één keer te voldoen.

Manieren van betalen

1. Via iDEAL
Wij adviseren u om met iDEAL te betalen. Met iDEAL rekent u namelijk af binnen de vertrouwde en veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Het is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Eenvoudiger betalen is niet mogelijk!

U kunt uw betaling via iDEAL voldoen door op onze website in te loggen op 'MijnBoeking'. Hiervoor gebruikt u uw boekingsnummer evenals het aan u verstrekte wachtwoord. U vindt deze gegevens op uw boekingsbevestiging. Als u ingelogd bent, gaat u naar het tabblad 'betalen' om uw betaling uit te voeren. Nadat u via iDEAL betaald heeft wordt de betaling direct verwerkt.

Wanneer u niet via iDEAL betaalt, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om bij de betaling uw debiteurnummer en boekingsnummer te vermelden. Wij raden een betaling via een overschrijvingskaart af omdat de verwerking door de bank minimaal 5 werkdagen in beslag neemt. Nadat de betaling door ons is ontvangen duurt het nog 2 werkdagen voordat deze op uw boeking is verwerkt.

2. Via Creditcard
Wij adviseren u te betalen met iDEAL, betalen met creditcard kan namelijk niet online. Een creditcardbetaling is bovendien alleen mogelijk voor reizen welke binnen 4 weken voor vertrek worden geboekt. We accepteren alleen Visa of Mastercard en zullen de kosten van de betreffende creditcardmaatschappij direct aan u doorbereken (1% van de reissom).

3. Met de Kras- of VVV-Cadeaubon
Boek de reis van uw keuze op de normale manier. Na het maken van uw boeking stuurt u de Kras- of VVV-cadeaubon o.v.v. uw boekingsnummer naar:

Kras B.V.
T.a.v. Cadeaubonverwerking
Postbus 59
5324 ZH Ammerzoden

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw cadeaubon verwerkt wordt. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een aangepaste factuur.

Let op: De VVV Lekkerweg bonnen worden niet door ons geaccepteerd.

Attentie

Reispapieren worden pas aan u toegestuurd nadat wij de volledige reissom van u op ons bank- of girorekeningnummer hebben ontvangen.