Handige reisproducten ancillaries banner

Handige producten voor op reis

Gaat u binnenkort op vakantie? Wij hebben enkele handige reisproducten voor u geselecteerd die het reizen een stuk handiger en leuker maken.

En wilt u graag excursies ondernemen tijdens uw vakantie? Via GOTUI.com kunt u eenvoudig excursies reserveren voor vertrek. Bekijk alle excursies van GOTUI.com!

Handige reisdingen

Handigereisdingen is de one-stop-shop voor allerlei producten die handig zijn voor de reis, te denken aan onder andere:

  • Drinkbekers en flessen
  • Nekkussens
  • Paspoorthoesjes
  • Persoonlijke verzorging
  • Spelletjes
  • Bagagelabels
  • Kofferhoezen
  • Wereldstekkers
  • En nog veel meer...

Kras klanten ontvangen 10% korting op het totale assortiment.

Aanbieding van de maand

De aanbieding van deze maand is een reisdagboek van Handigereisdingen. Dit reisdagboek bevat meerdere soorten opslagpagina's, waar je bonnetjes, postcards, en snuisterijen die je tegenkomt tijdens de reis, gelijk veilig kan opbergen voor leuke verhalen later. Kras klanten krijgen 12% korting op het reisdagboek (van 39,95 voor 34,95), en profiteren daarnaast van de standaard 10% korting op alle producten van Handigereisdingen.

Klik hier voor meer informatie en om een bestelling te plaatsen.


Bekijk het hele aanbod

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door Handigereisdingen. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dient u zich te wenden tot Handigereisdingen.

Reisgidsen

Op zoek naar de juiste reisgids? Reisboekwinkel de Zwerver biedt een grote collectie aan reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten. Daarnaast worden travel gadgets aangeboden, zoals een scratch map, kompassen, bureauleggers, muismatten en meer.

Kras klanten ontvangen 15% korting op het gehele assortiment (m.u.v. Nederlandstalige boeken), onder vermelding van kortingscode 'kraskorting'.

Aanbieding van de maand

De aanbieding van deze maand van Reisboekwinkel de Zwerver is de Wandelkaart WKE2 La Palma. Een uitstekende wandkaart van La Palma, tweezijdig, met ingetekende routes, hoogtelijnen en andere belangrijke informatie. Ook met fietsroutes, bovendien GPS geschikt.
Kras klanten krijgen 15% korting op deze wereldkaart o.v.v. kortingscode 'kraskorting'.
Zie onderstaande link voor meer informatie en het bestellen van deze wandelkaart.


Bekijk het aanbod

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door de Zwerver. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dient u zich te wenden tot de Zwerver.

Reiskoffers en -tassen

Op zoek naar de ideale koffer? Bagageonline biedt een ruim assortiment aan koffers en reistassen, maar ook accessoires, zoals kofferhoezen, kofferlabels, portemonnees, paraplu's en meer.

Kras klanten ontvangen 15% korting op het totale assortiment.

Aanbieding van de maand

De aanbieding van deze maand van BagageOnline is de Herschel Retreat Rugzak. De rugtas is voorzien van een groot hoofdcompartiment met speciaal gevoerd laptopvak en is beschikbaar in diverse kleuren. Kras klanten krijgen 15% korting op het totale assortiment bij BagageOnline via onderstaande link.


Bekijk het aanbod

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door BagageOnline. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dient u zich te wenden tot BagageOnline.