Singlereizen Verenigde Staten - Unieke rondreizen door Amerika

Van een citytrip San Francisco tot het ongerepte Yosemite National Park

Verken tijdens een singlereis Amerika de indrukwekkende natuurlandschappen en beroemde steden aan de westkust van de Verenigde Staten. Zo stapt u in Los Angeles letterlijk een filmset van Hollywood binnen en kunt u in San Francisco de roodkleurige Golden Gate Bridge bewonderen. De rondreis brengt u ook naar de ravijnen en rotsen van de Grand Canyon die u van bovenaf kunt aanschouwen. Durft u naar beneden te kijken vanaf Desert View?

Wereldsteden aan de westkust van de USA

Welcome in the USA! Met zijn immense metropolen en ongerept natuurreservaten is het niet raar dat de VS ook wel het land van de onbegrensde mogelijkheden wordt genoemd. Ook voor u zijn de mogelijkheden eindeloos tijdens een singlereis Amerika. Zo kunt u tijdens deze rondreis in het westen van de Verenigde Staten een bezoek brengen aan de steden San Francisco en Los Angeles. Maak in San Francisco een ritje in de cablecar en bewonder de roodkleurige kabels en torens van de Golden Gate Bridge. In Los Angeles maakt u kennis met de Hollywoodsterren op de Walk of Fame of tijdens een stadstour door Beverly Hills. Niet alleen spot u hier de weelderige 'stulpjes' van 's werelds beroemdste filmsterren en zangers. Maar ook kunt u in de verte de sneeuwwitte letters van het Hollywoodbord bewonderen, die boven op de met struikgewas bedekte heuvels pronken. 

Excursie naar de Grand Canyon en Yosemite National Park

Natuurliefhebbers kunnen tijdens een singlereis Amerika ook hun hart ophalen aan de westkust. Onder leiding van Nederlandstalige reisleiding zult u een bezoek brengen aan de Grand Canyon. Dit Nationale Park staat bekend om zijn roodkleurige ravijnen en overhangende rotsen. Tijdens de rondreis kunt u het gebied bewonderen vanaf het uitkijkpunt Desert View. Wie naar beneden durft te kijken kan de kolkende Colorado rivier zien stromen. Ook het decor in Yosemite National Park is indrukwekkend en absoluut een bezichtiging waard. Tijdens de rondreis kunt u in dit gebied wandelen langs sequoia-bomen, alpenbloemen en watervallen. Het uitzicht op de gletsjer die deze vallei heeft gevormd maakt het plaatje compleet.

Ontspannen op de stranden van San Diego

Bijkomen van alle indrukken tijdens de singlereis Amerika kunt u doen in San Diego. Deze stad aan de Pacific Coast staat bekend om zijn poederwitte zandstranden en de Ocean Front Walk strandboulevard. Neem op Pacific Beach een verfrissende duik in de Stille Oceaan of bekijk de houten strandwachtershuisjes met zijn strandwachten. Op de achterliggende boulevard kunt u plaats nemen bij een van de terrasjes en een 'triple hamburger' met een 'XXXL-sized cola' bestellen. Vanuit San Diego kunt u ook een deel van de Del Mar Coastal Route rijden. Langs deze kustroute wachten indrukwekkende vergezichten over de Stille Oceaan en de rotsachtige kustlijn met idyllische baaien.

1 vakantie naar Amerika gevonden
Amerika
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Land
xAmerikav
SAlle landen
Streek
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Vertrekperiode
Reisduur
Vervoersoort
Bus(1)
Klantbeoordeling
Budget p.p.
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,6
Beoordeling Singlereizen Amerika door reizigers van Kras
Gebaseerd op 8 reviews