Singlereis Bali - Ontdek het prachtige en afwisselende Bali!

Samen de 'schatten' van het Indonesische Bali bewonderen

Tijdens een singlereis Bali maakt u kennis met de paradijselijke stranden, rijstvelden en indrukwekkende tempels op dit Indonesische eiland. Breng eens een bezoek aan het Klungkung Paleis en bewonder hier de vijver met lotusbloemen en het museum over de Koloniale tijd. Of zet koers naar de Tegallalang Rice Terraces en beklim deze rijstvelden die tegen de heuvels schitteren. Bijkomen van de rondreis doet u op het palmenstrand van de rustgevende badplaats Sanur.

Balinese cultuur in het Klungkung Paleis

Wilt u de groene rijstvelden, tempels en tropische stranden op het Indonesisch eiland bewonderen, maar niet alleen reizen? Dan is een singlereis Bali het perfecte antwoord. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens de rondreis een bezoek brengen aan het Klungkung Paleis in het zuidoosten van Bali. Dit voormalige koninklijk paleis dankt zijn uitstraling vooral aan de omliggende vijver die versierd wordt met lotusbloemen. Wist u dat de tempel vroeger dienst deed als rechtbank? In het plafond zijn dan ook schilderingen aangebracht die alle goed en kwaad afbeelden. Overigens vindt u in het Klungkung Paleis ook een museum met foto's, kranten en militaire spullen uit de Koloniale tijd. Nabij het paleis kunt u een bezoek brengen aan de Goa Lawah tempel die bekend staat om zijn grot met vleermuizen. Betreed deze 'vleermuizentempel' eens onder leiding van een gids en aanschouw deze bijzondere dieren.

Een kijkje nemen bij de rijstvelden

In het midden van Bali kunt u een kijkje nemen bij de Tegallalang Rice Terraces. Deze rijstvelden liggen in een groene vallei en zijn tegen heuvels aangebouwd. De palmbomen maken het decor compleet. Tijdens een singlereis Bali kunt u de rijstvelden letterlijk beklimmen en van bovenaf bekijken. Neem ook eens een kijkje in het naastgelegen dorpje Pakudui waar Balinese ambachtslieden beeldhouwwerken vervaardigen. U vindt hier dan ook veel houtsnijwerk van de mythische Balinese god Garuda. Maar ook de geweven hoedjes en sarongs ontbreken niet in de vele souvenirwinkels. De ideale plek om een aandenken te vinden aan uw rondreis op Bali.

Luieren op het tropische Sanur Beach

Tijdens een singlereis Bali mag een bezoek aan een van de paradijselijke stranden niet ontbreken. Bijkomen van de rondreis kunt u doen op het witte zandstrand van de levendige badplaats Kuta of van de rustgevende badplaats Sanur. Boekt u een luxe hotel in Sanur dan verblijft u aan de Indische Oceaan in het zuidoosten van Bali tussen de vele palmbomen. Wist u dat geen enkel gebouw in Sanur hoger mag zijn dan de palmbomen? In de namiddag kunt u al luierend op Sanur Beach de vissers zien terug keren in hun traditionele jukungs vissersboten. De vangst van de dag staat 's avonds op het menu in een van de vele restaurant die in Sanur te vinden zijn.

2 vakanties naar Bali gevonden
Bali
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xBaliv
SAlle landen
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(2)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(2)
Oktober 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Vliegtuig(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,0
Beoordeling Singlereizen Bali door reizigers van Kras
Gebaseerd op 36 reviews