Bent u klaar voor een bijzondere 'drielandenreis' in de noordoosthoek van Europa? Kies dan voor een singlereis Baltische Staten! Ontdek het Gediminas kasteel in de Litouwse hoofdstad Vilnius, of wandel door de Art Nouveau wijk in het Letse Riga. Ook kan de orthodoxe Alexander Nesvki-kathedraal in de hoofdstad van Estland, Tallinn, niet ontbreken. Bereid u voor op een onvergetelijk avontuur!

Ontmoet de authentieke Baltische Staten

Ontdek de pracht en praal in kastelen en paleizen in Estland, Letland en Litouwen, ook wel bekend als de Baltische Staten. De landen in het noordoosten van Europa hebben een eigen cultuur, indrukwekkend landschap en een mengelmoes van bouwstijlen. Ga samen met andere singles op ontdekkingstocht, onder begeleiding van een Nederlandse gids, en laat u verrassen. Wandel tijdens een singlereis Baltische Staten bijvoorbeeld door het historische stadshart van Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, met middeleeuwse, gotische en barokke gebouwen, naar het Gediminas kasteel. Het kasteel ligt op een hoge heuvel, waardoor de reis ernaartoe al indrukwekkend is. Eenmaal boven aangekomen bekijkt u het gebouw in gotische stijl en heeft u de mogelijkheid om restanten van de vestingmuur rond het kasteel te bekijken. Beklimt u tijdens een singlereis Baltische Staten de achthoekige toren om het weidse uitzicht over de oude stad met de talloze kerken te bekijken? Daarna kunt u uitrusten in het charmante hotel van Kras!

Bijzondere tradities in de Baltische Staten

De Baltische Staten zijn de afgelopen jaren meer westers geworden, waardoor tradities en moderniteit hand in hand gaan. Voor een indrukwekkende mix kunt u Riga bezoeken. Deze hoofdstad van Letland heeft talloze gebouwen in Jugendstil architectuur en het is dan ook een verademing om door het centrum te lopen. Betreed de imposante Dom en bekijk hoe de barok- en romaanse bouwstijlen perfect vermengd zijn met elkaar. Bezoekt u liever oude Hanzehuizen? Dan bent u in Tallinn, de hoofdstad van Estland, aan het juiste adres. Samen met uw gids bezoekt u onder andere de orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal uit de 13e eeuw. Het kasteel, tegenover de roze presidentiële residentie, bevat opvallende, witte uienkoepels met zwarte daken. Bekijk het gebrandschilderd glas en de rijk gedecoreerde altaren in de kerk! Ook zijn de vergulde kruisen op de torens bijzonder. Struint u hier nog even rond, of sluit u uw singlereis Baltische Staten af met een Viru Valge, een Estse wodka?

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Baltische Staten
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
35 beoordelingen Singlereizen Baltische Staten door reizigers van Kras