Singlereis Belize - Reis door bruisend Belize

Gezellig met andere reisgenoten kleurrijk Belize verkennen

Terwijl u vanuit de touringcar samen met medereizigers op zoek bent naar een zwavelborsttoekan, rijdt u tijdens een singlereis Belize het veelzijdige land door. Van mangroves tot pijnbomen en orchideeënvelden: er komt onderweg van alles voorbij! Om ook de ongerepte oerwouden vol brulapen niet te vergeten, die spectaculaire bezienswaardigheden als het Mayacomplex Xunantunich goed verborgen houden.

Samen op zoek naar de zwavelborsttoekan

De kenmerkende suikerrietplantages zullen u tijdens de singlereizen door Belize niet ontgaan. Maar ook aan flora en fauna geen gebrek: voor natuurliefhebbers is dit Centraal-Amerikaanse land een paradijs op aarde! Van ongerepte oerwouden tot uitgestrekte pijnboombossen en van mangroves tot velden vol orchideeën: het landschap van Belize is heel veelzijdig! Boekt u bij Kras een singlereis door Belize inclusief vluchten? Dan is een 'wedstrijdje' vogelspotten met uw medereizigers een prima optie! Ibissen, papegaaien én natuurlijk Belize's nationale trots de zwavelborsttoekan: ze zitten hier allemaal. Ziet u deze vogels ondanks de opvallend gekleurde veren en snavels niet meteen zitten? Dan wil de Nederlandssprekende reisleiding u vast helpen ze te vinden!

De Mayabezienswaardigheden van Xunantunich

Tijdens een singlereis naar Belize gaat u alleen op reis, maar dan toch samen. En dat is fijn, want sommige bezienswaardigheden zijn zó indrukwekkend dat u er misschien niet over uitgepraat raakt. De overblijfselen van het Mayacomplex Xunantunich met verschillende goed bewaard gebleven tempels bijvoorbeeld, gelegen in een oerwoud vol brulapen. Vanaf de 40 meter hoge tempel El Castillo, prachtig versierd met uit steen gehouwen kunstwerken, heeft u een betoverend uitzicht over de Mayaruïnes en de groene omgeving! Een rondreis door Belize combineert u bij Kras met de hoogtepunten van de niet minder mooie buurlanden. Vanuit Belize reist u namelijk door naar de trekpleisters van Guatemala. En ook de bezienswaardigheden van Mexico worden tijdens de groepsreis niet overgeslagen!

1 vakantie naar Belize gevonden
Belize
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Noord Amerika(1)
Land
xBelizev
SAlle landen
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Maart 2019(1)
Mei 2019(1)
Juli 2019(1)
September 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Vliegtuig(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,9
Beoordeling Singlereizen Belize door reizigers van Kras
Gebaseerd op 10 reviews