Singlereis China - Goed verzorgde reis door China

Samen geweldige ervaringen delen tijdens een prachtige rondreis door China

Een eeuwenoude historie, verrassende cultuur en magische bezienswaardigheden, maak tijdens een singlereis kennis met China. Bezoek de hoofdstad Beijing en de Verboden Stad of beleef een geweldig uitzicht vanaf het wereldwonder de Chinese Muur. Ook kunt u zich mengen tussen de bijzondere tempels van Shanghai en de stad geheel overzicht vanuit het ronddraaiend restaurant in de hoge Oriental Pearl Tower.

Wandelen over de magische Chinese Muur

Ontdek het majestueuze China tijdens een singlereis naar dit bijzondere land in Oost-Azië. China is zo ontzettend groot dat het verschillende klimaten kent, een grote verscheidenheid aan natuur en ongelooflijk veel cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de magische Chinese Muur. Deze loopt vanaf de zee bij Shanaiguan in het oosten tot aan Jiayuguan midden in de Gobiwoestijn in het westen van het land. Tijdens een singlereis naar China heeft u de kans om boven op de Chinese muur te staan en de groene bergtoppen en dalen te bewonderen. Vanuit de stad Beijing is het ongeveer een uur rijden naar Badaling. Vanaf hier kunt u het meest bezochte en bekendste dele van de Chinese Muur betreden. Werkelijk magisch tijdens deze prachtige rondreis.

Uitzicht over heel Shanghai

Tijdens een singlereis naar China wordt ook de grootste stad van het land aangedaan namelijk Shanghai in het zuiden van het land. Shanghai begon ooit als vissersdorpje maar is inmiddels uitgegroeid tot een metropool met de grootste haven ter wereld. De stad is door de rivier Huangpu opgesplitst in twee delen waarvan het oude centrum Puxi zich ten westen van de rivier bevindt en het financieel centrum Pudong ten oosten. U ontdekt dus verschillende kanten van Shanghai als u de rivier oversteekt. Deze stad heeft bezienswaardigheden in overvloed waarvan een aantal zeker het bezoeken waard zijn. Een van die bezienswaardigheden is de Jaden Boeddha Tempel in het westen ook wel een van de belangrijkste tempels van Shanghai. Deze gigantische, rode tempel bestaat uit verschillende kamers zoals de Vier Hemelse Koningen en de Zaal van de Jaden Boeddha. Ook de hoge Oriental Pearl Tower bestaande uit elf grote en kleine bollen wilt u vast niet missen tijdens een stedentrip in Shanghai. Ter hoogte van de Sightseeing Floor op circa 265 meter kunt u heerlijk diner in het ronddraaiend restaurant met natuurlijk een weids uitzicht over de stad.

Verfijn uw keuze
1 vakantie China
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
35 beoordelingen Singlereizen China door reizigers van Kras