Singlereizen Curaçao - Bon bini kleurrijk paradijs

Reisgeluk delen onder de Caribische zon

Een vakantie naar Curaçao is een reis waar bijna iedereen van droomt. Het tropische klimaat, bountystranden en een kleurrijke onderwaterwereld. Wie op singlereis naar Curaçao gaat, ontdekt de schoonheid van dit eiland. Spreid uw badlaken uit op het oogverblindende zandstrand van de Grote Knip of spot zeeschildpadden op Klein Curaçao. In Willemstad maakt uw camera overuren van de kenmerkende Handelskade en Pontjesbrug.

Het schilderachtige Willemstad

Verruilt u straks het regenachtige Nederland voor het tropische stukje Nederland in het Caribisch gebied? Wie op singlereis naar Curaçao gaat, beleeft samen reisgeluk. Vanaf het comfortabele hotel van Kras in Willemstad wordt u binnen no-time getrakteerd op het schilderachtige uitzicht op de pastelkleurige Handelskade en de Koningin Emmabrug, beter bekend als de Pontjesbrug. Deze 168 meter lange brug die op zestien pontons drijft, is de enige drijvende houten draaiburg ter wereld. Enkele straten verder vindt u het landhuis Chobolobo waar de fameuze Curaçaose likeur ‘Blue Curaçao’ geproduceerd wordt. Liever nippen aan een Blue Curaçao cocktail terwijl u met uw slippers in het strand staat? Bezoek dan het bruisende bruisende Mambo Beach!

Het onderwatersprookje van Curaçao

Voor de witste stranden en het meeste kristalheldere water kunt u een dagtrip maken naar het onbewoonde eilandje Klein Curaçao. In de verte is de rode vuurtoren die op het eiland staat al te spotten. Spreid uw strandlaken uit op het hagelwitte strand om aan een bruin kleurtje te werken tijdens een zonvakantie in Curaçao. Of plons met uw snorkel in het helderblauwe water van de Caribische Zee om oog in oog te komen staan met clownvissen, zeepaardjes en zelfs grote schildpadden. Voor wie zich ‘dieper’ in het zeeaquarium van de Caribische Zee wil begeven, kan gaan duiken. Een populaire duikspot op Curaçao is tugboat, vernoemd naar de gezonken sleepboot. Het wrak en de dertig meter hoge wand die begroeid is met felgekleurde koraalriffen maakt deze plek zeer geliefd onder duikers. Sluit deze onvergetelijke dag af door plaats te nemen aan een tafel van restaurant Pirate Bay. Hier kunt u, onder de Caribische sterrenhemel en met het geruis van de zee op de achtergrond, sfeervol dineren op het strand.

Een tour over ‘Dushi Korsou’

Stop uw badlaken voor even in de strandtas en maak een eilandtour om te ontdekken wat het paradijselijke Curaçao allemaal te bieden heeft. Tijdens een excursie van Kras kunt u een bezoek brengen aan het nationale park Shete Boka. De ruige golven van de Caribische Zee kletsen hier hard tegen de grillige rotsformaties, een spectaculair gebeuren. Ook de druipsteengrotten van Hato, ten noorden van Willemstad, zijn een bezoekje waard tijdens een singlereis Curaçao. Er zijn prachtig gevormde stalactieten en stalagmieten met tot de verbeelding sprekende namen als de Zeeschildpad, Maria en Piratenkop. In de tijd van de slavernij was dit grottenstelsel de schuilplaats voor gevluchte slaven. Om alle indrukken te laten bezinken, kunt u neerploffen op het parelwitte strand Grote Knip. Dit sprookjesachtige strand, dat helemaal aan de westkant van Curaçao ligt, lijkt regelrecht uit een vakantiebrochure te komen.

1 vakantie naar Curaçao gevonden
Curaçao
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Noord Amerika(1)
Land
xCuraçaov
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(1)
Zonvakantie(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Aantal sterren
3 sterren(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,2
Beoordeling Singlereizen Curaçao door reizigers van Kras
Gebaseerd op 42 reviews