Singlereizen Engeland - Betoverende ontdekkingsreis

‘A magical journey’ door het Verenigd Koninkrijk

Tijdens een singlereis Engeland kunt u op ontdekkingsreis langs vele historische steden en dorpen in het Verenigd Koninkrijk. Bezoek in de streek Kent bijvoorbeeld de zuidoostelijke havenstad Dover. De parelwitte kalkrotsen die hier langs de kustlijn schitteren, zorgen voor een onvergetelijk uitzicht. Of maak een excursie naar het koninklijke Windsor Castle om kunstwerken van Johannes Vermeer en Jan steen te bewonderen.

De kleurrijke ‘tuin van Engeland’

Bewondert u straks de immense kathedraal van Worcester, het majestueuze Windsor Castle of de Universiteit van Oxford? Tijdens een singlereis Engeland van Kras is het mogelijk om talloze historische bezienswaardigheden van dit land in Groot-Brittannië te ontdekken. Begin dit avontuur bijvoorbeeld in de zuidoostelijke streek Kent. Het graafschap Kent wordt vanwege het kleurrijke heuvellandschap ‘de tuin van Engeland' genoemd. Dwaal in deze regio ook eens door het dorpje Stelling Minnis. Dit dorp wordt omhelsd door een oneindige hoeveelheid glooiende heuvels, waarbij de witte wieken van de 13 meter hoge windmolen Davison’s Mill fier boven het groene landschap uitsteken. In de zuidoostelijke havenstad Dover is het een aanrader om een wandeling te maken langs de kust. Langs de gehele kustlijn kunt u namelijk hagelwitte kalkrotsen zien die fel afsteken tegen het blauwe water van de Noordzee.

De magische kathedraal van Cotswolds

Wie liever de architectonische hoogtepunten van Engeland wil ontdekken, kan een bezoek brengen aan de zuidwestelijke stad Worcester. In deze plaats die in de streek Cotswolds ligt, staat de sierlijke Worcester Cathedral te schitteren. Harry Potter fans zullen misschien wel een déjà vu moment beleven tijdens een tocht door deze anglicaanse kathedraal. Dankzij de rijk versierde kloostergangen, de kleurrijke glas-in-loodramen en de artistieke spitsbogen is deze kerk het decor geweest voor de magische filmserie Harry Potter. In de zuidelijke stad Windsor zijn ook imposante bouwwerken te bezichtigen, zoals het wereldberoemde Windsor Castle. Laat zeker eens uw oog vallen op de fascinerende kunstwerken die de muren van dit majestueuze kasteel versieren. Voorbeelden hiervan zijn ‘De muziekles’ van Johannes Vermeer en ‘Het toilet’ van Jan Steen.

De wereldberoemde studenten van Oxford

Tijdens een singlereis Engeland kan ook een bezoek worden gebracht aan de zuidelijke stad Oxford. Een van de beroemdste bezienswaardigheden in deze levendige studentenstad is de University of Oxford. Grootheden zoals Bill Clinton en Stephen Hawking hebben hier gestudeerd. Bekijk op dit Universiteitscomplex het collegegebouw Christ Church met de centrale klokkentoren en gebrandschilderde ramen. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat deze Universiteitsstad een bruisend uitgaansleven kent. Wandel tijdens een vakantie Oxford gerust eens naar binnen bij de sfeervolle The White Horse bar, gelegen in het centrum van de stad. Hier kunt u het Engelse gerecht ‘fish and chips’ proeven. Eventueel vergezeld met een goed gevuld glas van het lokale ‘Oxford Gold’ bier.

Speciaal voor u geselecteerd
Single Reis Wandelen in Kent

Single Reis Wandelen in Kent

1-persoonskamer inclusief! Nederlandse reisbegeleider
8,2
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-10-2019
Reisduur5 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf460
Single Reis Fietsen in Kent

Single Reis Fietsen in Kent

1-persoonskamer inclusief Toerfiets met 24 versnellingen inbegrepen
8,0
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum14-08-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf815
Single Reis Wandelen Kent Downs & Stour Valley

Single Reis Wandelen Kent Downs & Stour Valley

Nederlandse routebeschrijving Wandelen in kleine groepjes
8,2
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum02-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf780
Verfijn uw keuze
3 Singlereizen Engeland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
50 beoordelingen Singlereizen Engeland door reizigers van Kras