Singlereizen Estland - Gezellig en verrassend!

Gezellige reis met andere singles door kleurrijk Estland

Een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Noord-Europa vindt u in Estland. In hoofdstad Tallinn struint u door de smalle geplaveide straatjes, langs pastelkleurige gevels naar de verschillende culturele bezienswaardigheden. De orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal op de hoge Toompea-heuvel bijvoorbeeld. Wie bij Kras een singlereis Estland boekt, doet behalve Tallinn ook universiteitsstad Tartu aan. Wat een gezelligheid!

Terug naar de middeleeuwen in Tallinn

Alleen al voor het prachtige middeleeuwse stadscentrum van hoofdstad Tallinn is een vakantie naar Estland een goed idee. Deze stad aan de Finse Golf, met smalle geplaveide straatjes langs pastelkleurige gevels, is namelijk een van de best bewaard gebleven middeleeuwse steden in Noord-Europa! Wie bij Kras een singlereis naar Estland boekt gaat alleen op vakantie, maar kan de bezienswaardigheden in het hart van Tallinn toch gezellig samen met de Nederlandssprekende reisleiding en andere reizigers bezoeken. Zo brengt u een bezoek aan de imposante Alexander Nevski-kathedraal, gelegen op de Toompea-heuvel. Bewonder de vijf donkere koepels, gekleurde iconen en glas-in-lood ramen van dit orthodoxe bouwwerk. Om vervolgens een kijkje te nemen bij het barokke Kadriorgpaleis net buiten het centrum. In dit kleurrijke paleis, gebouwd door tsaar Peter de Grote, vindt u prachtige fresco's, plafondschilderingen en het Kadriorg Art Museum met met kunstwerken uit de 16e tot 20e eeuw.

De bezienswaardigheden van universiteitsstad Tartu

Behalve hoofdstad Tallinn bezoekt u tijdens een singlereis door Estland ook de tweede stad van het land: Tartu. Deze universiteitsstad kent behalve gezellige pleinen, zoals de bruisende Raekoja Plats met het kenmerkende roze raadhuis, ook vele culturele bezienswaardigheden. Het hoofdgebouw van de Universiteit van Tartu bijvoorbeeld, een typisch neo-classicistisch gebouw met kenmerkende witte zuilen. Of bewonder de overblijfselen van de middeleeuwse Dom van Tartu, met imposante bogen en torens die aan een fort doen denken. Deze kerk is gebouwd op de heuvel Toomemägi, vanwaar u kunt genieten van het uitzicht over de binnenstad. Een rondreis door Estland combineert u bij Kras met de hoogtepunten van de andere Baltische Staten: Letland en Litouwen. Boek dus snel een voordelige singlereis Estland bij Kras en ontdek hoe kleurrijk dit Noordoost-Europese land is!

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Estland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
35 beoordelingen Singlereizen Estland door reizigers van Kras