Al van verre ziet u hem liggen tijdens een singlereis Gibraltar: de beroemde Rots van Gibraltar. Neem de kabelbaan naar de 426 meter hoge top en geniet vanuit het Britse gebied van het uitzicht over de Straat van Gibraltar en Marokko. En verbaas u over de berberapen die hier rondstruinen. Tijdens een rondreis over het Iberisch Schiereiland steekt u ook de grens naar Spanje over. Voor een dagtrip naar het Alhambra bijvoorbeeld.

Op naar de Rots van Gibraltar

Alleen maar toch samen het verre zuiden van het Iberisch Schiereiland ontdekken? Dat kan tijdens een singlereis naar Gibraltar van Kras. Inclusief vluchten en hotels met ontbijt- en dinerbuffet. En Nederlandssprekende reisleiding. Die u onderweg alles over het Britse gebied aan de Straat van Gibraltar kan vertellen. Vanuit de comfortabele touringcar ziet u het symbool van Gibraltar al van verre liggen. De 426 meter hoge Rots van Gibraltar steekt namelijk hoog boven de omgeving uit. Onze aanrader? Neem tijdens een vakantie in Gibraltar de kabelbaan naar de top van de rots. Vanaf hier heeft u een panoramisch uitzicht over zee en ziet u bij helder weer aan de overkant van het water ook Marokko en het Rifgebergte liggen. Bovendien maakt u hier kennis met een bijzondere bewoner van Gibraltar: de berberaap.

Stedentrip Granada en Sevilla

Tijdens een singlereis naar Gibraltar zou het natuurlijk zonde zijn om niet ook de bezienswaardigheden aan de andere kant van de grens te bewonderen. Gelukkig maakt een vakantie in Gibraltar bij Kras deel uit van een rondreis door Gibraltar én de populaire Zuid-Spaanse streek Andalusië. Met onder andere een stedentrip naar Granada inclusief toegang tot het beroemde Moorse paleis Alhambra. Dat is goed geregeld! Maar ook Sevilla, een van de mooiste steden van Spanje, wordt tijdens een rondreis door Andalusië niet overgeslagen. Sevilla wordt om de vele bezienswaardigheden ook wel één groot openluchtmuseum genoemd. En dat tussen duizenden sinaasappelbomen! Bezoek de sprookjesachtige Catedral de Santa María de la Sede, met rijkelijk versierde gotische gewelven en het praalgraf van Christoffel Columbus. En het waterrijke Plaza de España, omringd door gebouwen vol azulejo's en fresco's.

Verfijn uw keuze
3 Singlereizen Gibraltar
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
78 beoordelingen Singlereizen Gibraltar door reizigers van Kras