Singlereis Groot-Brittannië - Gezellig samen op reis

Met andere singles op ontdekkingsreis door veelzijdig Groot-Brittannië

De veelzijdigheid van Engeland ontdekken, maar dan niet alleen? Dat kan tijdens een singlereis door Groot-Brittannië. Boek een wandelvakantie door Essex en verken te voet de akkerlandschappen, bossen en rivieren van het graafschap. Of kies voor een fietsvakantie door Kent en bewonder de White Cliffs of Dover, nadat u de middeleeuwse schilderingen in de romaans-gotische kathedraal van Canterbury heeft bezichtigd.

Het Engelse boerenlandschap van Essex

Wilt u graag alleen op vakantie naar Engeland, maar ontdekt u de verschillende landschappen en culturele bezienswaardigheden toch liever samen? Dat kan tijdens een singlereis door Groot-Brittannië, inclusief Nederlandstalige reisleiding. Een actieve singlereis om precies te zijn, waarbij u al wandelend of fietsend de omgeving verkent. Zo kunt u bij Kras een wandelvakantie door Essex boeken, gelegen in het zuidoosten van Engeland. Hier maakt u kennis met het typische Engelse boerenlandschap, waar vlak akkerland wordt afgewisseld door bossen, rivierlandschappen en felgekleurde poppies, ofwel klaprozen. U komt onderweg zelfs een Engelse wijngaard tegen: Carter’s Vineyard, gelegen in de uiterst groene omgeving rondom het het dorpje Boxting.

Ontdek 'The White Cliffs of Dover'

Wilt u de Engelse trekpleisters liever fietsend dan wandelend bewonderen? Dan kunt u bij Kras kiezen voor een fietsvakantie in Kent. Hier leidt de route u tijdens de singlereis door Groot-Brittannië langs de beroemde White Cliffs of Dover, die spectaculair stijl aflopen in het helderblauwe water van de Strait of Dover. Maar ook het centrum van Canterbury staat op het programma. Deze stad aan de zuidoostkust van Engeland wordt gedomineerd door de indrukwekkende kathedraal van Canterbury. De middeleeuwse schilderingen en gebrandschilderde ramen in de kathedraal zijn net zo mooi als de gotisch-romaanse versieringen aan de buitenkant van het heiligdom. Hierna kunt u een bezoek brengen aan de Foundry Pub and Brewery, waar u van alles te weten kunt komen over de bieren die hier gebrouwen worden. En natuurlijk kunt u de verschillende specialiteiten zelf ook even proeven!

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Groot-Brittannië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
28 beoordelingen Singlereizen Groot-Brittannië door reizigers van Kras