Singlereis Groot-Brittannië - Gezellig samen op reis

Met andere singles op ontdekkingsreis door veelzijdig Groot-Brittannië

De veelzijdigheid van Engeland ontdekken, maar dan niet alleen? Dat kan tijdens een singlereis door Groot-Brittannië. Boek een wandelvakantie door Essex en verken te voet de akkerlandschappen, bossen en rivieren van het graafschap. Of kies voor een fietsvakantie door Kent en bewonder de White Cliffs of Dover, nadat u de middeleeuwse schilderingen in de romaans-gotische kathedraal van Canterbury heeft bezichtigd.

Het Engelse boerenlandschap van Essex

Wilt u graag alleen op vakantie naar Engeland, maar ontdekt u de verschillende landschappen en culturele bezienswaardigheden toch liever samen? Dat kan tijdens een singlereis door Groot-Brittannië, inclusief Nederlandstalige reisleiding. Een actieve singlereis om precies te zijn, waarbij u al wandelend of fietsend de omgeving verkent. Zo kunt u bij Kras een wandelvakantie door Essex boeken, gelegen in het zuidoosten van Engeland. Hier maakt u kennis met het typische Engelse boerenlandschap, waar vlak akkerland wordt afgewisseld door bossen, rivierlandschappen en felgekleurde poppies, ofwel klaprozen. U komt onderweg zelfs een Engelse wijngaard tegen: Carter’s Vineyard, gelegen in de uiterst groene omgeving rondom het het dorpje Boxting.

Ontdek 'The White Cliffs of Dover'

Wilt u de Engelse trekpleisters liever fietsend dan wandelend bewonderen? Dan kunt u bij Kras kiezen voor een fietsvakantie in Kent. Hier leidt de route u tijdens de singlereis door Groot-Brittannië langs de beroemde White Cliffs of Dover, die spectaculair stijl aflopen in het helderblauwe water van de Strait of Dover. Maar ook het centrum van Canterbury staat op het programma. Deze stad aan de zuidoostkust van Engeland wordt gedomineerd door de indrukwekkende kathedraal van Canterbury. De middeleeuwse schilderingen en gebrandschilderde ramen in de kathedraal zijn net zo mooi als de gotisch-romaanse versieringen aan de buitenkant van het heiligdom. Hierna kunt u een bezoek brengen aan de Foundry Pub and Brewery, waar u van alles te weten kunt komen over de bieren die hier gebrouwen worden. En natuurlijk kunt u de verschillende specialiteiten zelf ook even proeven!

1 vakantie naar Groot-Brittannië gevonden
Groot-Brittannië
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(1)
Land
xGroot-Brittanniëv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Kerst- en Nieuwjaarsreis(1)
Stedentrip(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
December 2018(1)
Reisduur
3-5 dagen(1)
Vervoersoort
Vliegtuig(1)
Klantbeoordeling
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.