Singlereis Guatemala - Inclusief vlucht, verblijf en reisleiding!

Van Mayasteden tot dichte oerwouden, ontdek het tijdens een singlereis

Alleen al de kleurenpracht van de paradijsvogels en toekans die u in de oerwouden van Centraal-Amerika tegenkomt, zal u tijdens een singlereis door Guatemala doen verbazen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over bezienswaardigheden als Mayastad Tikal, met prachtig versierde tempels. Om ook het kraakheldere kratermeer van Atitlán in een landschap, gedomineerd door 12 vulkanen, niet te vergeten.

Van Mayabezienswaardigheden tot paradijsvogels

Tijdens een singlereis door Guatemala maakt u kennis met de Centraal-Amerikaanse Mayacultuur. Zo brengt de Nederlandstalige reisleiding u na een indrukwekkende rit door de ongerepte oerwouden van Nationaal Tikal, vol brulapen, kleurrijke toekans en pararadijsvogels, naar het belangrijkste archeologische gebied van het land: Tikal. Nog lang niet de hele Mayastad Tikal is opgegraven, toch zult u zich hier verbazen aan de grote hoeveelheid aan prachtige bezienswaardigheden. De Piramide van de Grote Jaguar bijvoorbeeld, ook wel bekend als Tempel I en een van de grootste bouwwerken van de stad. Deze 44 meter hoge tempel, verdeeld over maar liefst negen niveaus, is versierd met een dakkam die kenmerkend is voor de Maya-architectuur. Ook de maar liefst 58 meter hoge Tempel V, met een 20 meter brede trap en karakteristieke afgeronde hoeken, is het bewonderen tijdens een vakantie in Guatemala meer dan waard.

Tussen de 12 vulkanen van Panajachel

Een ander hoogtepunt tijdens een singlereis door Guatemala is het in de hooglanden van Zuid-Guatemala liggende plaatsje Panajachel. Panajachel heeft namelijk een geweldige ligging, aan de oevers van het schitterende Meer van Atitlán tussen de hoge beboste heuvelen. Heeft u nog souvenirs nodig voor het thuisfront? In de kleurrijke souvenirwinkeltjes van hoofdstaat Calle Santander komt u gegarandeerd iets leuks tegen! Of maakt u liever een boottocht over het 1500 meter hoge kratermeer, gevuld met kraakhelder water en omringd door maar liefst 12 imposante vulkanen? Wie bij Kras een rondreis door Centraal- en Noord-Amerika boekt, bezoekt niet één maar drie landen! Behalve Guatemala kunt u namelijk ook de bezienswaardigheden van Mexico en Belize bewonderen.

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Guatemala
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Single Reis In het spoor van de Maya's
Single Reis In het spoor van de Maya's
  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Perfecte combinatie van Mexico, Belize & Guatemala
  • Vanaf nov 2019: programma met lager reistempo!
  • 19 dagen
Kortingsdagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum26-01-2020
Reisduur19 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2292
IG
8,2
erg goed17 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,2
17 beoordelingen Singlereizen Guatemala door reizigers van Kras