Singlereis Indonesië - Groepsreis door Indonesië voor singles

Van de Borobudur tempel op Java naar de tropische stranden van Bali

Tijdens een singlereis Indonesië reist u per bus langs groene rijstvelden, wereldberoemde tempels en paradijselijke stranden. Zo kunt u op het eiland Java de theeplukkers met hun karakteristieke hoeden zien werken en de Borobudur tempel bezoeken. Of kies voor een excursie naar de Bromo vulkaan en bekijk hier een magische zonsopkomst. Bijkomen van alle indrukken tijdens de rondreis doet u in de badplaats Kuta op het eiland Bali.

Rijstvelden en tempels op Java bewonderen

Kent u de plaatjes van uitgestrekte rijstvelden, hagelwitte stranden en indrukwekkende tempels? Tijdens het maken van een singlereis Indonesië komt dit beeld tot leven. Zo kunt u op het eiland Java een rondreis maken langs alle bezienswaardigheden terwijl de Nederlands-sprekende reisleiding u meer informatie geeft. Per bus zult u de groene theeplantages passeren en de theeplukkers met hun typische ronde hoeden aan het werk zien. Let goed op want voor u het weet doemt de Borobudur tempel vlak bij Jogjakarta op. Dit grootste boeddhistische tempelcomplex ter wereld is gebouwd op tien terrassen en heeft wel iets weg van een piramide. De 72 stoepa's op de bovenste etages en het uitzicht op de omliggende bergen vormen een onvergetelijk plaatje tijdens deze rondreis door Indonesië.

De zonsopkomst vlakbij de Bromo vulkaan

Nog zo'n adembenemend plaatje op Java is de Bromo vulkaan. Volgens velen behoort de zonsopkomst bij deze vulkaan tot een van de mooiste ter wereld. Het typische maanlandschap, de wegtrekkende mist en de zonnestralen zorgen samen dan ook voor een bijzondere ervaring die u tijdens een singlereis Indonesië kunt meemaken. Nog voordat de zon op is wordt u naar het uitzichtpunt gebracht. Het eerste gedeelte naar boven zal afgelegd worden per jeep en het laatste stuk kunt u wandelen. Zo tussen de kale rotsen en vulkanische as lijkt het alsof u over de maan wandelt. Eenmaal boven wacht u een spectaculaire zonsopgang met in de verte de Bromo vulkaan als stralend middelpunt. Werkelijk een onvergetelijke ervaring tijdens een rondreis Indonesië.

Luieren op het parelwitte strand van Kuta

Bijkomen van de tocht naar de Bromo vulkaan doet u op het eiland Bali. Witte zandstranden, wuivende palmbomen en het helderblauwe water van de Indische Oceaan vormen hier het decor. De ideale plek om te luieren en te genieten van de zon. Tijdens een singlereis Indonesië verblijft u in een hotel in de badplaats Kuta. Binnen een paar passen staat u op het Pantai Kuta strand. Wist u dat Kuta versierd wordt door een koraalrif? Tijdens een duik in het water kunt u de kleurrijke onderwaterwereld van Bali bekijken. Misschien krijgt u wel gezelschap van maanvissen, roggen of schildpadden. Nog wat extra ontspannen na het snorkelen? Dan kunt u in het hotel van Kras het wellnesscenter opzoeken en een massage ondergaan.

2 vakanties naar Indonesië gevonden
Indonesië
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xIndonesiëv
SAlle landen
Streek
Bali(2)
Java(1)
Plaats
Solo(1)
Ubud(1)
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(2)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(2)
Oktober 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Vliegtuig(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,0
Beoordeling Singlereizen Indonesië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 36 reviews