Single reizen Israël - Uitstekend verzorgde reizen

Van levendig Tel Aviv tot de heiligdommen in Jeruzalem

Een land van woestijnen, bergen en heilige steden; dat is Israël. Bezoek Bijbelse plaatsen in Bethlehem en Jeruzalem tijdens een singlereis Israël met Kras. Bewonder ook de wereldberoemde Klaagmuur of struin door de Arabische soeks. De Bauhaus gebouwen van Tel Aviv vormen juist een scherp contrast met de Bijbelse steden. Sluit een singlereis Israël af met een bijzondere Dode-Zee-spa midden in de woestijn!

Bijbelse steden van Israël

Aan de Middellandse Zee ligt het 'Beloofde Land' Israël. Een land van eindeloze woestijnen, ruige bergen en Bijbelse steden. Tijdens een singlereis Israël met Kras bezoekt u het decor van sleutelmomenten in de Bijbel. Van Via Dolorosa tot aan de Heilige Grafkerk; u vindt het in de hoofdstad Jeruzalem. De 4e-eeuwse kerk die de begraafplaats van Christus bedekt, bestaat uit 3 afzonderlijke kerken verbonden door bogen en gangen. En ook ontdekt u hier de in de wereldberoemde Westmuur, die beter bekend staat als de Klaagmuur. Of meng u tussen de locals op de Arabische soeks tijdens een singlereis Israël. U komt ogen te kort bij de kraampjes vol beschilderde potten en handgeweven tapijten! Ook verblijft u tijdens een singlereis Israël in de geboortestad van Christus. Vanuit het comfortabele hotel van Kras aan de rand van Betlehem bezoekt u het Kribbeplein. Hier staat misschien wel de heiligste plaats van het christendom: de Geboortekerk. De geboorteplaats wordt aangeduid met een zilveren 14-puntige ster.

Modern Tel Aviv

Israël is vooral bekend om zijn heilige steden, maar wist u dat het ook een zeer modern land is? Een bezoek aan het jonge en hippe broertje van Jeruzalem, Tel Aviv, zal dit bewijzen. Dwaal tijdens een singlereis Israël door de 'Witte Stad'; het centrum van Tel Aviv waar de Bauhaus gebouwen u tegemoet blinken. De strakke vormen ziet u terug in de moderne wolkenkrabbers die de skyline aan de kust bepalen. Op het hippe zandstrand dat over 12 kilometer langs de stad loopt, waant u zich haast in Miami. Even modern Tel Aviv ontvluchten tijdens een singlereis Israël met Kras? Breng een bezoek aan het historische stadsdeel Jaffa. De autovrije straten zijn bezaaid met traditionele zandstenen huizen. Her en der ziet u waarschijnlijk een kunstenaar aan het werk in zijn galerie of een tapissier die een tapijt weeft. Vind ook uw eigen kunstwerk op dé 'shuk' van Tel Aviv: de Carmel Market.

Een oase van rust in Israël

In tegenstelling tot de Bijbelse steden is Eind Gedi letterlijk een oase van rust. Tijdens een singlereis Israël bezoekt u deze plek in de Israëlische woestijn waar het hele jaar door beken stromen. Een waar paradijs vol bronnen, watervallen en weelderige vegetatie midden in het woestijnzand! Met een kabelbaan gaat u de berg op waar de citadel van Massada ligt. Het paleiscomplex werd door Herodes gebouwd in klassieke stijl van het vroeger Romeinse Rijk. Vanaf de ruïnes heeft u een prachtig uitzicht over de Dode Zee! Uiteraard hebt u met Kras de kans om te ervaren hoe het is om niet te zinken in dit 1.020 vierkante kilometer grote meer. Door de hoge concentratie zout kunt u op uw gemak blijven drijven. Smeer u ook in met de heilzame modder en kom volledig tot rust. Een bijzondere spa midden in de woestijn tijdens een singlereis Israël!

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Israël
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Single Reis Imposant Israël
Single Reis Imposant Israël
  • 1-persoonskamer inclusief halfpension
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Ga mee per boot over het meer van Tiberias!
  • 8 dagen
Kortingsdagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-12-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf919
IG
8,1
erg goed54 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,1
54 beoordelingen Singlereizen Israël door reizigers van Kras