Single reis Gardameer - voordelig op vakantie

Boek een single reis richting het Gardameer en maak kennis met het unieke noord-Italiaanse klimaat, de prachtige natuur en authentiek Italië. Bij Kras betaalt u nooit te veel en alles is altijd uitstekend geregeld. Mede daarom is 40% van onze reizigers al zes maal of vaker met Kras op vakantie geweest. Ontdek waarom onze reizigers zo tevreden zijn en boek een single reis naar het Gardameer, het Comomeer, Milaan en omgeving bij Kras.

Een single reis om de grote meren
Uw single reis brengt u langs het Gardameer, het Comomeer en het Lago Maggiore. Dankzij de ligging tussen de Alpen en de Po-vlakte genieten vele vakantiegangers elk jaar opnieuw van een heerlijk, gematigd klimaat bij een van de grote drie meren. Op de oevers vindt u kastelen, villa?s en botanische tuinen. En op het water varen excursieboten. Een bezoek aan wereldstad Milaan en de prachtige ?Duomo? mag op het programma niet ontbreken.

Een single reis naar het Gardameer boekt u voordelig bij Kras
Naast single reizen biedt Kras veel meer soorten vakanties naar Italië. En omdat we uitsluitend samenwerken met dezelfde betrouwbare maatschappijen kunnen we de tarieven zo voordelig mogelijk houden. Heeft u vragen over de reizen, neem dan contact met ons op.

Verfijn uw keuze
2 Singlereizen Gardameer
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
88 beoordelingen Singlereizen Italië Gardameer door reizigers van Kras