Singlereizen Rome - Gezellig en cultuurrijk

Samen op ontdekkingstocht door de eeuwige stad

Het Italiaanse Rome.. op wie zijn bucketlist prijkt deze stad niet? Of het nu een kerk, plein of fontein is, het één is nog adembenemender dan het ander. Laat tijdens een singlereis Rome uw fantasie prikkelen door met Kras op excursie te gaan naar het gigantische Colosseum of bewonder de magische lichtinval van het Pantheon. En verlaat deze Italiaanse hoofdstad niet voordat u een geldmuntje in de wonderschone Trevifontein heeft gegooid.

De wereldwonderen van Italië

Benvenuti a Roma! Dwaalt u straks gezellig rond met andere singles in de Italiaanse hoofdstad die bol staat met historische bezienswaardigheden? Wie aan deze stad in het midwesten van Italië denkt, denkt aan het Colosseum. Het Colosseum is absoluut het beeldmerk van Rome en pronkt dan ook op menig ansichtkaart. Dit indrukwekkende amfitheater dat vroeger werd gebruikt voor allerlei spektakels zoals gladiatorengevechten, wordt gerekend tot één van de zeven wereldwonderen. Ook Vaticaanstad, het katholieke hart van de wereld, mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een singlereis Rome. De beroemde St. Pieterbasiliek, het Vaticaanmuseum en de Sixtijnse Kapel waar schilderingen van Michelangelo het plafond kleuren, zijn in dit kleinste land ter wereld te bewonderen.

Muntjes gooien bij de Trevifontein

Dat Rome een openluchtmuseum is, komt u snel achter tijdens een vakantie Rome. Op elke hoek van de straat stuit u wel tegen een van de indrukwekkende bezienswaardigheden van deze eeuwige stad. Enigszins verscholen in het centrum blinkt de iconische Trevifontein. Dit fascinerende barokke beeldhouwwerk waar de majestueuze zeegod Neptunus centraal staat, is absoluut kiekjes waard. Wie zichzelf wil verzekeren van een terugkeer naar Rome kan een geldmuntje over de linkerschouder gooien. Nadenken of deze mythe in de toekomst zal uitwijzen kunt u op een van de 138 brede traptreden van de Spaanse Trappen op het Piazza di Spagna. Winkelliefhebbers zullen hun rustmoment snel onderbreken wanneer ze de verleidelijke winkeletages van de aangrenzende winkelstraat Via dei Condotti zien. In deze chique winkelstraat tonen luxe modemerken als Louis Vuitton, Dior en Cartier hun stijlvolle collectie.

Magische lichtinval bij het Pantheon

Drop uw overvolle winkeltassen gerust in het luxe 4 sterren hotel van Kras om uw ontdekkingstocht door Rome ongestoord voort te zetten. In Rome raakt u namelijk niet uitgekeken. Wanneer u het Pantheon binnen stapt, wordt u absoluut betoverd door het magische licht dat door de 43 meter brede koepel dit eeuwenoude bouwwerk invalt. Het Pantheon, dat circa tweeduizend jaar oud is, is een van de best bewaard gebleven historische gebouwen van Europa. Even verderop schittert het langwerpige ovale plein Piazza Navona dat gevuld is met sierlijke fonteinen, barokke kerken, getalenteerde straatartiesten en zonnige terrassen. Schuif tijdens een singlereis Rome aan bij een van de vele restaurantjes op dit levendige plein en trakteer uw smaakpapillen op romige tiramisu of een traditionele quattro stagioni pizza, geniet van la dolce vita in Rome!

2 vakanties naar Rome gevonden
Italië
v
Rome
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Plaats
xRomev
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Reisduur
Vervoersoort
Bus(1)
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

Met extra kortingTot € 50 p.p.
Single Reis Italië - Stedentrip Rome Totaal
Single Reis Italië - Stedentrip Rome Totaal
  • Uitgebreide stadsbezoeken
  • O.l.v. Nederlandssprekende Rome-kenner
  • Incl. entree Vaticaanse musea
  • 5 dagen
Met extra kortingTot € 50 p.p.
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 17-07-2018
Reisduur 5 dagen
Aantal personen 1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten € 10,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf629
G
Met extra kortingTot € 50 p.p.
Single Reis Italië  - Rome, Sorrento en Napels
Single Reis Italië - Rome, Sorrento en Napels
  • Combinatie van twee mooie streken
  • Rome, Pompeii en Vesuvius
  • Ostia Antica en Lido di Ostia
  • 8 dagen
Met extra kortingTot € 50 p.p.
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 13-05-2018
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten € 10,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf779
IG
8,1
Beoordeling Singlereizen Italië Rome door reizigers van Kras
Gebaseerd op 130 reviews