Singlereizen Siclië - Met andere singles op reis naar Sicilië

Onvergetelijk alleenstaandenreis naar het sfeervolle Sicilië

Laat u verrassen tijdens een singlereis Sicilië door de culturele schatten en verbluffende natuur van dit Italiaanse eiland. Reis tijdens een singlereis van Kras langs de ruige kustlijn en door het vulkanische landschap. Deze alleenstaandenreis bewondert u de ene dag middeleeuwse bouwwerken in schilderachtige steden als Taormina. Om de volgende dag met andere singles langs de kraters van de Etna-vulkaan te wandelen.

Ontdek het stedenschoon van Sicilië

In het hart van de Middellandse Zee schittert het eiland Sicilië in het zuidwesten van Italië. Met eindeloze witte zandstranden langs de kustlijn, een ruig vulkanisch landschap en karakteristieke steden heeft het Italiaanse eiland alle ingrediënten voor een afwisselende alleenstaandenreis. Zo bezoekt u tijdens een singlereis Sicilië de hotspot van het eiland: het pittoreske Taormina. Vanwege de spectaculaire ligging op de berg Tauro kent dit stadje schitterende vergezichten over de Middellandse Zee. Dwalend door de middeleeuwse straatjes komt u langs bijzondere bouwwerken als het beroemde Griekse halfronde theater ‘Teatro Greco’. Vanaf de steil oplopende tribune van het theater spot u in de verte de witte rookpluimen van de Etna. Na wat culturele hoogstandjes kunt u in de hoofdstraat Corso Umberto I naar hartenlust shoppen in de talloze kleding- en sieradenwinkels. Sluit ten slotte de dag af op het gezellige Piazza IX Aprile met Siciliaanse rijstballetjes, oftewel ‘arancini’!

Singlereis langs Siciliaanse schatten

Tijdens een singlereis naar Sicilië wisselt u culturele bezoeken aan oude steden af met het ontdekken van de natuurschatten van het Italiaanse eiland. Verblijf met Kras aan de oostkust van Sicilië in de rustige badplaats Letojanni. Begin de dag na een goed Siciliaans ontbijt met een excursie naar de verbazingwekkende Etna-vulkaan die op een uurtje rijden van Letojanni ligt. Deze nog actieve vulkaan is een van de grootste van Europa. Op circa 2.000 meter wandelt u met een Nederlandssprekende gids tussen de gedoofde kraters. Vanaf deze hoogte heeft u spectaculaire vergezichten over het kraterlandschap. De volgende dag kunt u een stranddag inlassen en ontspannen op een van mooiste stranden van Sicilië. Op circa 10 minuten rijden van Letojanni ligt het schitterende mini-eilandje 'Isola Bella' voor de kust van Taormina. Het wonderschone kiezelstrand wordt hier omringd door de glasheldere Ionische Zee, uitstekende kliffen en een achterliggend dennenbos.

1 vakantie in Sicilië gevonden
Italië
v
Sicilië
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(1)
Land
xItaliëv
SAlle landen
Streek
xSiciliëv
Plaats
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Vertrekperiode
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
€ 800 - € 999(1)
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,8
Beoordeling Singlereizen Italië Sicilië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 126 reviews