Vier tijdens een heerlijke singlereis Toscane de ideale vakantie. Onder een stralend zonnetje geniet u in centraal Italië van culturele schatten in fraaie steden als Siena en Florence. Zo struint u in Siena langs de Dom met de versierde gevel en het gotische ‘Palazzo Pubblico'. In Florence gaat uw culturele hart sneller kloppen dankzij de Renaissancekunstcollectie in het Uffizi Museum.

Actief Toscane ontdekken

Vroeg uit de veren wordt geen probleem tijdens een singlereis Toscane van Kras. Elke dag heeft u namelijk weer een nieuw avontuur voor de boeg in deze streek in het hart van Italië. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids ontdekt u de historische stad Siena. Al dwalend door de smalle straatjes komt u langs fraaie bouwwerken als het prachtige gotische paleis ‘Palazzo Pubblico’ met de klokkentoren ‘Torre del Mangia’. En wat te denken van de ‘Duomo di Siena’, die een gedecoreerde gevel kent gevuld met marmeren heiligenbeelden en kleurrijke schilderingen. Slenter op uw gemak door de romantische straatjes en strijk ontspannen neer op een van de terrassen op het ‘Piazza del Campo’. De klaterende, vierkanten fontein zorgt hier voor een heerlijke vakantiesfeer. En de schuimende cappuccino voor uw neus en middeleeuwse panden op de achtergrond maakt de alleenstaandenreis in Toscane compleet.  

Culturele parels Florence en Venetië

Ontdek de veelzijdigheid van Toscane tijdens een singlereis van Kras. Nadat u namelijk door het glooiende landschap bent gereden waar wijnranken, korenvelden en cipressen de dienst uitmaken, komt u terecht in de 'kunststad' Florence. Een stedentrip naar deze Toscaanse hoofdstad is een van de hoogtepunten van een singlereis Toscane. Kunst- en cultuurliefhebbers halen hun hart op bij de talrijke historische bouwwerken als de indrukwekkende 'Duomo' met de koepel van Brunelleschi en Giotto’s klokkentoren. Of het Palazzo Vecchio met de marmeren boogvensters. Het Uffizi Museum is ook zeker een bezoek waard tijdens een alleenstaandenreis. Hier bewondert u de mooiste kunstwerken uit het Italiaanse Renaissance-tijdperk, met werken van Botticelli en Da Vinci!

Verfijn uw keuze
4 Singlereizen Toscane
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Single Reis Feestdagen in Rome & Toscane
Single Reis Feestdagen in Rome & Toscane
  • Ontdek het hart van Italië met vele feestelijke extra's!
  • Verblijf in 3-sterrenhotels in een 1-persoonskamer
  • Met Nederlandssprekende reisleiding
  • 10 dagen
Kortingsdagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-12-2019
Reisduur10 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf999
IG
7,8
goed10 beoordelingen
Kaart
Bekijk reis
8,1
115 beoordelingen Singlereizen Italië Toscane door reizigers van Kras