Singlereis Jordanië - Laat u betoveren in Jordanië!

De kleuren en hoogtepunten van Jordanië zullen u verrassen

Op naar het Midden-Oosten waar een magische singlereis door Jordanië wacht! Van de groene vallei tot de gouden woestijn: hier kunt u cultuur én natuur snuiven. Tijdens deze reis bezoekt u de magische woestijnkastelen of drijft u rond in de Dode Zee. Natuurlijk mist u ook de beroemde roze stad Petra niet tijdens een singlereis naar Jordanië waar de Schatkamer van de Farao u zal verrassen.

De roze stad van Petra

Beleef een Arabisch sprookje tijdens een rondreis door Jordanië en laat u betoveren door een magisch landschap, historische schatten en de kleuren van de woestijn Wadi Rum. Natuurlijk is een singlereis door Jordanië niet compleet zonder een bezoek aan de roze stad oftewel het wereldberoemde Petra. Deze stad verborgen tussen robuuste kliffen behoort tot één van de zeven wereldwonderen. Het bekendste monument is Al Khazneh oftewel de Schatkamer van de Farao. Vooral de imposante Corinthische voorgevel welke net als de meeste gebouwen in Petra is gehouwen uit een roze rotswand is zeer indrukwekkend. Zet dit hoogtepunt tijdens deze reis door Jordanië zeker even op de foto. Enkele andere bezienswaardigheden die het bewonderen waard zijn in Petra is de Siq. Het is heel bijzonder om door deze 1.500 meter lange kloof te wandelen tussen rotswanden van wel 200 meter hoog. De tocht eindigt bij de fenomenale Al Khazneh, een moment dat u vast nooit meer zult vergeten.

Dobberen in de Dode Zee

Als u al het stof van de woestijn van u af wilt spoelen, dan is een middagje bij de Dode Zee precies wat u zoekt. Dit meer is vooral zo bijzonder vanwege het hoge zoutgehalte waardoor zwemmen wat lastig is, maar hier wel heerlijk gedobberd kan worden. De Dode Zee is daarnaast een natuurlijk kuuroord. Zo is de UV-straling er erg laag en kunt u zichzelf insmeren met de hyperzoute bodemmodder voor een therapeutische werking. Een ander natuurwonder die tijdens een singlereis naar Jordanië wordt aangedaan is de Wadi Rum woestijn, gelegen in het zuidwesten van Jordanië. Met een jeeptocht kunt u de mooiste plekjes van deze woestijn bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om hier te overnachten onder de sterrenhemel in een tentenkamp van de Bedoeïenen. Een kleine klim over de rotsen zorgt in de ochtend voor een schitterende zonsopgang tijdens deze singlereis in Jordanië.

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Jordanië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,9
75 beoordelingen Singlereizen Jordanië door reizigers van Kras