Singlereis Mexico - Een groepsrondreis door Mexico

Maya tempels, ongerepte jungle, witte stranden en heilige cenotes


Tijdens een singlereis Mexico treed u in de voetsporen van de Maya's en kunt u alle bezienswaardigheden van dit land in Midden-Amerika bewonderen. Bezoek de Mayastad Chichén Itzá en bekijk de trappen van de Kukulcán piramide en de heilige cenote. Of maak een boottocht door de kloof van Sumidero een aanschouw indrukwekkende rotsen en krokodillen. Ontspannen doet u op het paradijselijke strand van Tulum aan de Caribische Zee.

Het paradijselijke strand van Tulum


Als we u vragen Mexico in een paar kernwoorden te omschrijven dan zullen 'paradijselijke stranden, Mayasteden en jungle' mogelijk snel de revue passeren. Als u de bezienswaardigheden van het land in Midden-Amerika met eigen ogen wilt bekijken kunt u een singlereis Mexico maken met Kras. Per bus en mét Nederlandstalige reisleiding treedt u in de voetsporen van de Maya's. Zo staat er een bezoek aan de archeologische zone van Tulum op het programma. In deze oude Mayastad in het noorden van Mexico kunt u niet alleen ruïnes van eeuwenoude tempels bekijken, maar ook ontspannen op het hagelwitte zandstrand. Tulum is niet voor niks het enige Maya-oord aan zee. Neem plaats onder een schaduwrijke palmboom en spot de vele leguanen die hier hun thuis hebben. Of duik de azuurblauwe Caribische Zee in en bewonder de koralen en schildpadden.

In de voetsporen van de Maya's in Chichén Itzá


Misschien wel de bekendste Mayastad is het noordelijk gelegen Chichén Itzá. Een bezoek aan deze wereldberoemde archeologische opgraving mag dan ook niet ontbreken tijdens de singlereis Mexico. Chichén Itzá dankt zijn beroemdheid vooral aan de 365 trappen van de Kukulcán piramide. Maar in Chichén Itzá kunt u ook verschillende tempels, graftombes en cenotes bekijken. Vooral de Tempel van de krijgers is dankzij de afbeeldingen van slangen, jaguars en krijgers erg indrukwekkend. Neem tijdens de rondreis Mexico ook eens een kijkje bij de heilige cenote in Chichén Itzá. Een cenote is een opening in een grot die gevuld is met water en waar soms schildpadden in zwemmen. De Maya's zagen deze plekken als toegangspoort tot de hemel.

Krokodillen in de kloof van Sumidero


Wist u dat het binnenland van Mexico bestaat uit een ongerepte jungle vol indrukwekkende kloven en watervallen? Tijdens een singlereis Mexico kunt u de jungle van Palenque verkennen. Een weelderige groene omgeving vol heuvels, nevel en brulapen ligt voor u klaar. De watervallen die van de groene rotswanden naar beneden kletteren maken het plaatje compleet. Bent u niet zo'n wandelaars? Kies tijdens de rondreis Mexico dan voor een boottocht door de kloof van Sumidero. De rotswanden steken hier wel 1000 meter de lucht in. En met een beetje mazzel spot u vanaf de boot de Moreletii krokodillen die hier zwemmen.

1 vakantie naar Mexico gevonden
Mexico
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Noord Amerika(1)
Land
xMexicov
SAlle landen
Streek
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Maart 2019(1)
Mei 2019(1)
Juli 2019(1)
September 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,9
Beoordeling Singlereizen Mexico door reizigers van Kras
Gebaseerd op 10 reviews